2777
2789

126 روزه ک پدرم فوت شده 

هرشب براش قرآن میخونم 

هروز دعای عهد گوش میدم برای پدرم

همیشه هر لحظه ب یادشم 

چرا هنوز باورم نمیشه ک دیگه نیست؟ دیروز خونه مادرم ناهار موندم مادرم مرغ درست کرده بود هنوزم به روشی ک پدرم دوست داشت درست کرد مادرمم هنوز باورش نشده ک پدرم نیست 

هرچی میگذره بیشتر دارم غصه میخورم 

مرتب هم خواب پدرمو میبینم

کاش عکسش نفس می‌کشید کاش پنجشنبه جمعه ها خدا میگفت کل هفته رو اون دنیا بودین پنجشنبه جمعه برید پیش خانوادتون کمی از دلتنگیشون کم شه 

کاش اصلا هیچکس از دنیا نمی‌رفت 

، 😔

فکر اینکه من هرچقد دیگه عمر کنم هيچوقت پدرمو ندارم دارم عذابم میده 

هروز برای پدرم اشک میریزم ولی ی عقده. روی دلم مونده ک هروز سنگین تر میشه 

امروز ی تاپیک دیدم نوشته بود 1420 چند ساله اید 

چقد گریه کردم ک من 18سال دیگه زندم ولی پدرم دیگه نیست 

18 سال دیگه وقتی من بشم 40 ساله پدرم 18 ساله ک زیر خروار ها خاک خوابیده 

اخ داغونم خدایا 

منم ۴ ماه هست که مادرم رفته، رفتن مادر خیلی سخته انگار همه چیز رو از دست دادم کاش فقط یک بار صدام می کرد کاش فقط یک بار زنگ می زد و دست پخت خوشمزه ش رو می خوردم دلم می سوزه که چند سال آخر همش اختلاف داشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه با مرگ، که نابود نمیشن،از یه دنیایی به دنیای دیگر میرن،و وجود دارند و هستند...خدا صبرمون بده

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

دقیقا حرفای دل منه ...خدا صبرت بده ...گذر زمان حل میکنه ...من تا دوسال داغون داغووون بعد دوسال پذیرفتم واینکه هرچقدر عمرکنم بدون پدرم عذابم میده ..من خودمو با این جمله اروم میکنم که خیلیا از نوزادی ندیدن اونا چی بگن ...قسمت این بوده ...خدارحمتش کنه وبهتون صبر بده 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
منم ۴ ماه هست که مادرم رفته، رفتن مادر خیلی سخته انگار همه چیز رو از دست دادم کاش فقط یک بار صدام می ...

باورم نمیشه که شب آخری زنگ زد خیلی اسرار کرد گفت بیا ببینمت دلم تنگ شده برات حتی وقتی ک پدرمو بوسیدم نگاهش خیلی برام عجیب بود 

چند روز بود مرتب میگفت من عمرم ب همین روزاست

من که بعد یه سال هنوز فک میکنم یه جایی توی خونس نمیتونم تصور کنم نیست نمیدونم چجوری بگم.. انگار نمیت ...

منممم دقیقا

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

همیشه ازش گله مند بودم که چرا این قدر بین من و خواهرم فرق می ذاره الان کاش بود و دوباره به کارهاش ادامه می داد دیگه هیچ کس نگرانم نمیشه هیچ کس حالم رو نمی پرسه برای همیشه

خیلی سخته

من روزها با بچه ها و .. مشغولم شب که میشه چشام میبندم خاطرات جلوی چشلم قطار میشن و حالم منقلب میشه

پنج شنبه هفته پیش انفولانزا گرفتم نتونستم برم امروز که سرپا شدم رفتم سرخاک پدرم

فقط گذرزمان همه چیز درست میکنه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
دقیقا حرفای دل منه ...خدا صبرت بده ...گذر زمان حل میکنه ...من تا دوسال داغون داغووون بعد دوسال پذیرف ...

ی بغضی توی گلوم مونده هرچقد اشک میریزم اون بغض بازم خوب نمیشه 

شبا وقتی میخوابم میفهمم یچیزی از قلبم هیچوقت دیگه سرجاش برنمیگرده میفهمم یچیزی از قلبم کمه نبودش خیلی عذابم میده 

عزیزم درکت میکنم من چهارسال پدرم فوت شده حالم خیلی خرابه بیشترموقعه هاتنهابشم گریه میکنم وقتی خاطره هاش یادم میاد پسرم سه سالشه میادواشکهاموپاک میکنه میگه چرامامان ناراحتی منم خیلی پدرمودوست داشتم دخترکوچیک بودم بیشتر ازبقیه خواهرام بهش نزدیک بودم من این خیلی اذیتم میکردم پدرموروزپدر ازدست دادم 

باورم نمیشه که شب آخری زنگ زد خیلی اسرار کرد گفت بیا ببینمت دلم تنگ شده برات حتی وقتی ک پدرمو بوسیدم ...

به منم روز آخر گفت شب پیشم بمون اما من هزار تا مشکل دیگه داشتم فکر نکردم آخرین بار باشه عذاب وجدان منو رها نمی کنه