2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 29 پست

میتونید این مدت رو به طور مقطعی قرص آسنترا ده میلی رو نصف کنید و هرشب آخر شب مصرف کنین 

روز ها بعد از ظهر سیتالوپرام ده میلی نصف کنید و نصف قرص رو مصرف کنین 

در تخفیف افسردگی و ناراحتی و ایجاد احساس خوب در شما خیلی موثر هست

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونید این مدت رو به طور مقطعی قرص آسنترا ده میلی رو نصف کنید و هرشب آخر شب مصرف کنین  روز ...

اخه نمیخام خودمو به قرص عادت بدم .گاهی استفاده میکردم .ولی تموم شد .بنظرتون فلوکستین هم خوبه دارم بخورم 

من اصلا خیلی خوشحالم که جدا شدم ولی نمیدونم حالم چرا اینطوری میشه شبا خوابم میاد ولی از استرس و تپش ...

به خاطر درگیری ذهنی که دارید، احتمالا (که طبیعی هم هست) خیلی فکرتون رو درگیر کرده، ولی به مرور زمان درست میشه انشاا...، از خودتون هم توقع نداشته باشید که این اتفاق احساساتون رو درگیر نکنه، این خیلی طبیعه. 

به مرور زمان درست میشه، البته خودتون هم نباید این موضوع رو تو ذهن خودتون پرورش بدید و خدای نکرده درگیری ذهنی مضاعف برای خودتون ایجاد کنید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
اخه نمیخام خودمو به قرص عادت بدم .گاهی استفاده میکردم .ولی تموم شد .بنظرتون فلوکستین هم خوبه دارم بخ ...

فلوکستین و سیتالوپرام ، بوپروپیون ، دیازپام و ... همگی در مهار افسردگی موثر هستند اما سیتالوپرام رو حتی برای سنین نوجوانی هم تجویز میشه چون کم عارضه تر سایر داروهای هم نوع خودش  هست 

اگر بالای چهل سال هستین میتونید فلوکستین ده میلی رو جایگزین و مصرف کنید 

فلوکستین و سیتالوپرام ، بوپروپیون ، دیازپام و ... همگی در مهار افسردگی موثر هستند اما سیتالوپرام رو ...

سلام..ببخشید من فلوکستین ۲۰ میخورم ظهرا یه دونه

۲۵ سالمم هست

اشکالی داره؟؟

نمیدونم زیادم شاید تاثیر نزاره ولی حس میکنم بیشتر میخندم با این قرص

سلام..ببخشید من فلوکستین ۲۰ میخورم ظهرا یه دونه ۲۵ سالمم هست اشکالی داره؟؟ نمیدونم زیادم شاید تاث ...

سلام عزیزم

برای چه مشکلی مصرف میکنین ؟ 

چه مدت ؟ 

ببینید فلوکستین رو اگر پزشک تجویز کنه معمولا برای بالای چهل سال تجویز میکنن

زیر این رده سنی تاکید بیشتر به مصرف سیتالوپرام هست 

اما اگر فردی زیر سن چهل سال مصرف کنه ممکنه در ترک اون قرص به مشکل بر بخوره 

ضمن اینکه  در آنالیزور های دارویی این قرص مشخص شده ژیونت های این دارو به پروتئین rtyu&l متصل میشه و اگر بیشتر از شش ماه فردی که زیر سن چهل سال هست از این دارو مصرف کنه ممکنه با قطع مصرف این دارو دیگه نتونه احساس شادی کنه 

برای همین تجویز این قرص زیر سن چهل سال از طرف سازمان  واحد دارویی با احتیاط گزارش شده 

البته اگر روانپزشک تجویز کردن حتما در تشخیص دقیق تر از من هستند و با دستور ایشون پیش برید شاید برای شما لازم بوده 

سلام عزیزم برای چه مشکلی مصرف میکنین ؟  چه مدت ؟  ببینید فلوکستین رو اگر پزشک تجویز کنه ...

نه سر خود میخورم..چند نفری از جوون ها خوردن و گفتن خوبه  منم شروع کردم..تقریبا یک ماهه

افسردگی دارم خیلی عصبیم  دائما داد میزنم بچه هام رو کتک میزنم

نشخوار ذهنی دارم با خودم درگیرم

کلا سیستمم ریخته به هم

روانپزشک هم رفتم یکی دوبار  ولی ادامه ندادم

نه سر خود میخورم..چند نفری از جوون ها خوردن و گفتن خوبه  منم شروع کردم..تقریبا یک ماهه افسردگی ...

ببینبد عزیزم 

بهتره بجای فلوکستین  سیتالو پرام رو جایگزین کنید 

البته ناگهانی تغیر مصرف ندین 

ابتدا تا مدت دوهفته فلوکستین ۲۰ رو سه قسمت کنید و ازش دو قسمت بخورید ( ۱۵ ) بعد از دو هفته به مدت یک ماه ده میل مصرف کنید و پس از این یکماه به مدت یک هفته نصف قرص از فلوکستین ده مصرف کنید ( ۵ ) و درنهایت بزارید کنار و 

شروع به مصرف سیتالوپرام ده کنید نه بیشتر 

به خصوص که شما زیر نظر روانپزشک نیستین و سر خود مصرف این دارو رو شروع کردین 

اما اگر زیر نظر تخصصی یک روانپزشک باشید برای جایگزین و تغیر دارو خیلی بهتر هستش