2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم راحت شدم ببین دقیقا عین منی  برو تاپیک هامو بخون اما من داره حالم خوب میشه خداروشکر خدایا ش ...

چجوری خوب شدی ببین من خیلیم خوشحالم که تموم شدا ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم 

اولش سخته ولی یه مدت بگذره بهتر میشی درکل سخت نگیر به خودت افسرده میشی برو پیاده روی ورزش تنها نباش تو فکر نرو

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
اولش سخته ولی یه مدت بگذره بهتر میشی درکل سخت نگیر به خودت افسرده میشی برو پیاده روی ورزش تنها نباش ...

فقط شبا اینجوری میشم متنفرم از شبا موقع خواب مخصوصا کلافه ام

این حس بین اکثر افراد مشترکه، چون قراره فصل جدیدی تو زندگی فرد شکل بگیره و دورنمایی از آینده برای فرد متصور نیست این احساسات شکل میگیره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
فقط شبا اینجوری میشم متنفرم از شبا موقع خواب مخصوصا کلافه ام

کتاب یا رمان بخون فیلم ببین تا خوابت ببره تو رختخواب همین جوری باشی هزارتا فکر میاد ذهنت

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
این حس بین اکثر افراد مشترکه، چون قراره فصل جدیدی تو زندگی فرد شکل بگیره و دورنمایی از آینده برای فر ...

من اصلا خیلی خوشحالم که جدا شدم ولی نمیدونم حالم چرا اینطوری میشه شبا خوابم میاد ولی از استرس و تپش قلب نمیتونم بخابم اصلا