2777
2789
عنوان

کسایی که راکوتان خوردین بیایییین

115 بازدید | 14 پست

خب از تجربیاتتون بگین

لطفا نگین عوارض داره خودم میدونم

و الانم در روند درمان هستم فقط از تجربیات خودتون بگین و برای جذب بهتر چیکار کردین چجوری قطع کردین الان خوب شدین

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین عالیه. فقط اگه تو سن بارداری نیستی با خیال راحت مصرف کن. بر اساس FDA یک ماه بعد از پایان دوره مصرف اثراتش از بین میره و ضرری برای جنین نداره، ولی بهتره یکی دو سالی بگذره.

برای اکثر افراد بعد چند سال جوش ها برمیگرده (از جمله خودم).

ولی توی دوران مصرفش عالیه، میشیم شکل فرشته   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت خوردم به تجویز پزشک باید آب زیاد بخوری من اهلش نبودم خیلی سخت بود برام زوری آب خوردن آخرشم نمیتونستم بخندم یا دهنمو زیاد بازکنم لبام ترک میخورد خون میومد تاوقتی میخوردم صورتم مثل آیینه بود وفتی تموم شدباز جوش زدنم شروع شد✋🏻

ببین عالیه. فقط اگه تو سن بارداری نیستی با خیال راحت مصرف کن. بر اساس FDA یک ماه بعد از پایان دوره م ...

عزیزم ممنونم

چرا جوشاتون برگشت؟مشکلت هورمونی بود؟

خب میگن باید همراه راکوتان داروی هورمون هم بخوری که برطرف بشه و دیگه برنگرده

خیلی شدید برگشته جوشات؟

اولش جوشات شدیدتر میشه لبات خشک میشه بعدش خوب میشی

ممنونم عزیزم

من الان یک ماهه میخورم جوشام اصلا شدید نشده و بیرون ریزی نداشتم تازه بهتر هم شده احساس میکنم خداروشکر ولی خیلی اب میخورم روزی سه لیتر

عزیزم ممنونم چرا جوشاتون برگشت؟مشکلت هورمونی بود؟ خب میگن باید همراه راکوتان داروی هورمون هم بخوری ...

اره من پلی کیستیکم و متاسفانه پوستم خیلی داغون شد تو این سالها. پر از جای جوش ریز و درشت. و خیلی تیره شدم در طول این سال ها.

الان جوش بزرگ ندارم، ولی جوشزیرپوستی ریز ریز همیشه دارم همیشه.

داروهای هورمونی بلندمدت میگن ضرر داره باعث لخته خون میشه، دکتر توصیه کرد نخورم.

یه مدت خوردم به تجویز پزشک باید آب زیاد بخوری من اهلش نبودم خیلی سخت بود برام زوری آب خوردن آخرشم نم ...

عزیزم شما مشکل هورمون داشتی؟

دکتری که من الان رفتم اسپیرونولاکتون و راکوتان رو باهم برای من تجویز کرده و میگه برای جوشای هورمونی اصلا راکوتان به تنهایی کافی نیست

عزیزم شما مشکل هورمون داشتی؟ دکتری که من الان رفتم اسپیرونولاکتون و راکوتان رو باهم برای من تجویز ک ...

نه عزیزم من قبلش هم آزمایش برام نوشت هم سونو مشکلی نداشتم اما قرصا که تموم شد یواش یواش جوشام برگشت

اره من پلی کیستیکم و متاسفانه پوستم خیلی داغون شد تو این سالها. پر از جای جوش ریز و درشت. و خیلی تیر ...

وای بمیرم برات به خدا میشنوم کسی جوش داره دیوونه میشم

چون خودم این درد رو تجربه کردم

پلی کیستیت علائمش چیه؟درمان نداره؟

مم شنیدم درمان داره

عزیزم دکتر من پوریا جورقانیان هستن خیلی دکتر خوبی در زمینه جوش هستن تا الان ۸ هزار نفر رو درمان کردن سرچ کن تو گوگل اسمشو یه ویزیت آنلاین پیشش انجام بده

ویزیت هم نکردی تو پیجش برو کلی درباره جوش حرف زده

نه عزیزم من قبلش هم آزمایش برام نوشت هم سونو مشکلی نداشتم اما قرصا که تموم شد یواش یواش جوشام برگشت

خیلی شدید برگشت جوشاتون؟

از چند سالگی جوش میزدین

من الان حدود یک ساله جوش میزنم

۲۳ سالمه

منم در حال درمان با راکوتانم 

امیدوارم بعد از پایان دوره دیگه برنگرده 

از عوارضشم ریزش موی شدید واسه من، دارم کچل میشم

من قوی تر از آنی بنظر میرسیدم که نگرانم شوند و مغرورتر از آنی که مراقبم باشند💔

منم در حال درمان با راکوتانم  امیدوارم بعد از پایان دوره دیگه برنگرده  از عوارضشم ریزش م ...

عزیزم انشالله دیگه برنمیگرده

دکتر من بهم گفت از ۱۰۰ درصد فقط ۳ درصد احتمال برگشتش هست

من که توی این سایت خیلی هارو دیدم که گفتن چندین سال پیش راکوتان خوردن و برای همیشه خوب شدن

فقط سعی کن ورزش کنی و تغذیه سالم داشته باشی

انشالله که خوب میشیم❤❤❤❤

وای بمیرم برات به خدا میشنوم کسی جوش داره دیوونه میشم چون خودم این درد رو تجربه کردم پلی کیستیت عل ...

نه کیست ها همیشه هستن، خطری ندارن معمولن و خوب درمانی هم نیست که کامل صد درصدی بره.

مرسی اگه شد یه ویزیت انلاین میرم بااین پزشکی که گفتی   

وای بمیرم برات به خدا میشنوم کسی جوش داره دیوونه میشم چون خودم این درد رو تجربه کردم پلی کیستیت عل ...

عزیزم شما الان کامل درمان شدید؟ یا هنوز تحت درمانید؟ من الان به مدت یک ساله هرماه توسط دکتر فائزه احمدی ویزیت میشم ولی دیگه رفت و امد برام خیلی سخت شده چون خودم تهران نیستم خواستم بدونم دکتر جورقانیان پزشک خوبی هستن ویزیت انلاین باهاشون بگیرم دیگه پیش احمدی نرم🤦‍♀️