2777
2789
عنوان

خسته شدممممم🥺🥺🥺

12 بازدید | 9 پست

بچه ها من تمرکزم خیییلی افتضاحه 

اصلا نظم ندارم 😢

خونه خیلی ب هم ریخته س 

مدام حین کار کردن وسایل از دستم میوفته 😕 

هرکاری انجام میدم ی خرابکاری توش هس🤦🏻‍♀️

ی چیزیو مرتب میکنم دو دیقه بعد باز همون اشو همون کاسه 

اصلا قدرت تمرکز و نظم دادن ندارم😢🥺

چ مرگمه من اخه 

قبلا اینقدر افتضاح نبودم 

حس میکنم از اعصابمه 😭

کسی همچین تجربه ای داشته عایا‍؟؟!

پادکست هلی تاک 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبل از هرچیزی باید ذهنتو مرتب کنی، شلوغی ذهن و محیط اطراف رابطه مستقیمی باهم دارن.

یا حتی برعکس ممکنه که چون محیط اطرافت شلوغه حس کنی از اعصابته

اگه لباس،ظرف و ظروف،لوازم ارایشی بهداشتی یا هرررچیز ریز و درشت دیگه ای رو زیاااااد داری اول اونارو کم کن.چیزایی که واقعا نیازت میشه نگه دار.

از فردا از یک نقطه خونه شروع کن،مثلا از اتاق خواب، و عمقی و با حوصله وسایلتو تفکیک کن.

منم مثل خودت بودم،اما چندماه قبل چندتا جعبه وسیله و چندتا کیسه لباس و خرت و پرت از خونه بیرون کردم    

و بعدش واااقعا حس سبکی داشتم،واقعا الان راحتتر میتونم نظم ایجاد کنم چون چیزای بیخود توی دست و پام نیست.مثلا فقط و فقط لباسایی ک میدووونم صدرصد میپوشم نگه داشتم...یا هرچیز دیگه ای ک حس کردم واجب نیست دادم رفت. و دیگه وقت و انرژیم رو صرف نگهداری بیخود از اونا نمیکنم  

عزیزم قبل از هرچیزی باید ذهنتو مرتب کنی، شلوغی ذهن و محیط اطراف رابطه مستقیمی باهم دارن. یا حتی برع ...

کاملا موافقم نگه داری از وسایل اضافی و دکوری زیاد تو خونه داشتن کلی از انرژی آدم رو میگیره بابت مرتب سازی و تمیز کردنشون.وسایل اضافی رو بنداز و بارت و سبک کن

عزیزم قبل از هرچیزی باید ذهنتو مرتب کنی، شلوغی ذهن و محیط اطراف رابطه مستقیمی باهم دارن. یا حتی برع ...

واااای افرین منم دقیقا همینم 

خیییلی خرتو پرت دارم 🤦🏻‍♀️

همین باعث شده دورم شلوغ باشه

کلافه شدم از وسایل زیاد

مرسی از راهنماییت 

سعی میکنم کم کم شروع کنم

کاملا موافقم نگه داری از وسایل اضافی و دکوری زیاد تو خونه داشتن کلی از انرژی آدم رو میگیره بابت مرتب ...

آفررررین

همه کسانیکه این موضوعو تجربه کردن درک میکنن من چی میگم

واااای از دکوری واااااااای  یکی از اقواممون خونشون میری انگار وارد سمساری شدی پرررر از مجسمه و شمعدون و گل و گلدون و......توی ذهنم مدااام دارم خونشو پاکسازی میکنم

واااای افرین منم دقیقا همینم  خیییلی خرتو پرت دارم 🤦🏻‍♀️ همین باعث شده دورم شلوغ باشه کلاف ...

ببین گل من ، من دقیقا حال تورو داشتم اما باورت نمیشه الان چقدر سبک هستم و کارا برام راحتتر انجام میشه

چشمامو بستم و انداختم دور

اگه تمیز و سالم هستن اهدا کن به کسی ک استفاده میکنن،اگرم نه مرتب کن بذار توی کیسه و بذار کنار سطل های توی کوچه خیابون. امروزفردا نکن، در اولین فرصت شروع کن. جای جای خونه رو همینکارو بکن،بخصوص کمد لباس و کابینت های اشپزخونه.

من چندین مانتو و پالتو و...بااینکه دوسشون داشتم اما میدونستم دیگه چیزای نو و جدیدتری دارمُ و اونارو نمیپوشم انداختم دور.

شاید باورت نشه ،وقتی به این روش عادت کنی اینجوری حتی خرید کاذب هم نداری ؛ چون میدونی چیا داری!