2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم

99 بازدید | 12 پست

بچه ها من چون شاغلم ماهانه پول اضافه های که میموند برام طلا انلاین میخریدم ، همسرم از پس اندازام خبر نداره

بعد دیروز پرسید چقدر پول داری، من نصف اون پولی که توی کارتم بود گفتم،

گفت پس پولی اومد حسابم برات میریزم

یکی از دلایلی که پس انداز میکنم اینه خودش ولخرجه

حالا من از بله طلا میخرم، الان که بعضیا میگن میلی ممکن ورشکسته شده باشه میگم نکنه بله هم اینطور شه

پول در بیارم به همسرم بگم بزاره صندوق طلا؟

یا بزارم همونطور بمونه

الان هم نمیتونم برم طلا فیزیکی بخرم ازش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رمز بورسم دستشه خرید و فروشاش خودش انجام میدهبزارم میفهمهیعنی بهش بگم؟

تو گوشی خودت بورس را نصب نکردید ؟چرا رمزتون دست همسرتون باشه اون برای خودش پلت فرم بورس را نصب کنه

به این طلاهای اینترنتی اعتباری نیستچرا خودت طلا نمیخری؟ بخر بده به کسی که بهش اعتماد داری واست نگه د ...

توی تاپیک گفتم با پول های که باقی میموند میخریدم

مثلا ماهی ده پونزده اینطوری

توی تاپیک گفتم با پول های که باقی میموند میخریدممثلا ماهی ده پونزده اینطوری

خوب ماهی ده یا پونزده تومن خواهر منم میخره.یا سکه پارسیان،یا یه دونه پلاک کوچولو،بعد که مثلا رسید به دو یا سه گرم عوض میکنه به یک انگشتر،یا پلاک

کاربر قدیمی و تعلیقی😁 لطفا درخواست دوستی ندید.🤦

خوب ماهی ده یا پونزده تومن خواهر منم میخره.یا سکه پارسیان،یا یه دونه پلاک کوچولو،بعد که مثلا رسید به ...

چون من طلا هامو از دوست شوهرم میخرم اجرت و سود ازم نمیگیره، برای مبلغ های بالا میرم پیشش روم نمیشه برای زیر یه گرم برم

پارسیان هم تقلبیش زیاد اومده

چرا سختش میکنه من به جای شما بودم میرفتم طلا میخریدم از بلوبانک بعد با پشتوانه طلا وام میگرفتم همونم میدادم طلا بعد قسط وا و میدادم سودم میکردم تازه .یا طلا فیزیکی میخریدم میزاشتم توسعه تعاون از روش وام میگرفتم قسط اونو میدادم طلاهام ضامنم میشدن . موضوع سختی نیس که بخاد همسرت در جریان باشه

چرا سختش میکنه من به جای شما بودم میرفتم طلا میخریدم از بلوبانک بعد با پشتوانه طلا وام میگرفتم همونم ...

من اخه وام های که میگیرم بشه ۱۲ درصد نمیگیرم

نهایت ۴ درصدی میگیرم🗿

و خرید طلا من همیشه انتخابام از اونان اجرتشون بالا ولی چون اشناست ازم نمیگیره میزارم در حد ۱۵ گرم میرم ازشون چیزی میخرم

در حد ۵ ۶ گرم نمیرم ازشون بگیرم