کمتر نیس خودش افریدتشون حتی درموردشون توی قرانم گفته،سعی کن همیشه قران بخونی اذان بزار تو خونت از ای ...
قبل از بارداری دومم زیارت عاشورا میخوندم تو ماه رمضون قرآن ختم کردم ولی نشد...هزار بار گفتم برم پیش دعانویس ولی از خدا ترسیدم نرفتم گفتم تو قدرتت بیشتره ولی...😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قبل از بارداری دومم زیارت عاشورا میخوندم تو ماه رمضون قرآن ختم کردم ولی نشد...هزار بار گفتم برم پیش ...
اگه بهش ایمان داشته باشی از هیچی ناراحت نمیشی،با خودت فکر کن شاید اگه بچه ای داشتی و الان خدایی نکرده خدایی نکرده مشکلی داشت بعد با خودت نمیگفتی خدا چرا بچما اینجوری بهم دادی،مطمئن باش ک میگفتی،هیچیا به زور نخا منتظر باش وقتش برسه
خوب نمیخونی نه؟ازدواج تا یکی دو سال خیلی زود ازدواج میکنی از اون عروسام میشی همه ی مناسبتا براش میا ...
نه والا درس ک میخونم این یکی دوهفته کمتره واسه امتحانا همش امتحان میزارن نمیرسی تست بزنی... یعنی چی مناسبت ها میارن واسش؟ 😂 واای نگو من نمیخوام به این زودی ازدواج کنم 😂 😂 خب بگو شغلش چیه یارو خوشگله نیست؟ 😂