2777
2789
اگه بهش ایمان داشته باشی از هیچی ناراحت نمیشی،با خودت فکر کن شاید اگه بچه ای داشتی و الان خدایی نکرد ...

دقیقا با همین حرفا خودمو آروم میکنم میگم حتما حکمتی بوده خدایا شکرت ولی اگر واقعا دعا گرفته باشن برام چکار کنم برم پیش دعا نویس؟ 

شاید مُردم حواسم نیست🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونمونو تازه عوض کردیم یکی تو خونه قبلی سقط شد یکی هم اینجا البته اولی خارج رحمی بود اما این یکی رو ...

اگه عوض کردی که هیچی

ببین سوره یاسینو بخون تو یه کاسه آب هم بخورید هم بریز دورتا دور خونت

سنت کمه؟ پ دوستت داره ولی نه باهم ازدواج نمیکنید،دوستم بشید زودی کات میکنید دوست داره ببینتت ولی ت ...

مرسی عزیزم ۱۹ سالمه 

میشه یکم از خصوصیات همسر آیندم بگید ؟ 

و اینکه پ تو ذهنش منو چه طوری میبینه؟

عزیزم مامانم تا چند وقت دیگه موفق میشه طلاق بگیره ؟بابام چجوری تقاص کاراشو پس میده؟

بابات پشیمونه بد حتی اگه به روش نیاره

مامانت احتمال افسردگی بعد طلاق داره هواشو داشته باش و چقد تحت فشاره بیچاره

یکی بد مسخرش کرده اگه تواناییشو دارید دکتر ببرینش ولش کنید درست میشه ها اما از زندگی عقب میافته

خواهر ماهانه لیزر طهران می‌ره بنظرت جواب میگیره؟ بنظرت تا آخر عمر اینجوریه که بمونه خونه؟

دقیقا با همین حرفا خودمو آروم میکنم میگم حتما حکمتی بوده خدایا شکرت ولی اگر واقعا دعا گرفته باشن برا ...

راستش من اگه بودم میرفتم،چون خود خودا گفته برید پیش کسی ک علمشا داره ن هرکسی

نمیدونم اما حس میکنم حامله میشی بچتم دختر میشه😅ایشالله ک یه بچه ی صالح و خوش اقبال گیرت بیاد❤

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستی حالم زودتر خوب شه❤
راستش من اگه بودم میرفتم،چون خود خودا گفته برید پیش کسی ک علمشا داره ن هرکسی نمیدونم اما حس میکنم ح ...

انشالله...خب از موکل میترسم😢یکی هست میگه سرکتاب باز می‌کنه دعای قرآنی هم میده نمی‌دونم چکار کنم☹️

شاید مُردم حواسم نیست🙃
انشالله...خب از موکل میترسم😢یکی هست میگه سرکتاب باز می‌کنه دعای قرآنی هم میده نمی‌دونم چکار کنم☹️

گفتم پیش هرکسی ن،فقط کسی ک علمشا داره،پیش اینایی نری ک با جنا در ارتباطنا

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستی حالم زودتر خوب شه❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز