کمتر نیس خودش افریدتشون حتی درموردشون توی قرانم گفته،سعی کن همیشه قران بخونی اذان بزار تو خونت از ای ...
قبل از بارداری دومم زیارت عاشورا میخوندم تو ماه رمضون قرآن ختم کردم ولی نشد...هزار بار گفتم برم پیش دعانویس ولی از خدا ترسیدم نرفتم گفتم تو قدرتت بیشتره ولی...😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبل از بارداری دومم زیارت عاشورا میخوندم تو ماه رمضون قرآن ختم کردم ولی نشد...هزار بار گفتم برم پیش ...
اگه بهش ایمان داشته باشی از هیچی ناراحت نمیشی،با خودت فکر کن شاید اگه بچه ای داشتی و الان خدایی نکرده خدایی نکرده مشکلی داشت بعد با خودت نمیگفتی خدا چرا بچما اینجوری بهم دادی،مطمئن باش ک میگفتی،هیچیا به زور نخا منتظر باش وقتش برسه
خوب نمیخونی نه؟ازدواج تا یکی دو سال خیلی زود ازدواج میکنی از اون عروسام میشی همه ی مناسبتا براش میا ...
نه والا درس ک میخونم این یکی دوهفته کمتره واسه امتحانا همش امتحان میزارن نمیرسی تست بزنی... یعنی چی مناسبت ها میارن واسش؟ 😂 واای نگو من نمیخوام به این زودی ازدواج کنم 😂 😂 خب بگو شغلش چیه یارو خوشگله نیست؟ 😂