2777
2789
کمتر نیس خودش افریدتشون حتی درموردشون توی قرانم گفته،سعی کن همیشه قران بخونی اذان بزار تو خونت از ای ...

قبل از بارداری دومم زیارت عاشورا می‌خوندم تو ماه رمضون قرآن ختم کردم ولی نشد...هزار بار گفتم برم پیش دعانویس ولی از خدا ترسیدم نرفتم گفتم تو قدرتت بیشتره ولی‌‌‌‌...😔

شاید مُردم حواسم نیست🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور امسال ک دارم قبول میشم رشته ای ک میخوام؟ و کی ازدواج میکنم؟ 

خوب نمیخونی نه؟ازدواج تا یکی دو سال خیلی زود ازدواج میکنی

از اون عروسام میشی همه ی مناسبتا براش میارن چرا من ناز نازی بنظرم میایی😍

عزیزم دعا بخون آیت الکرسی چهار قل شرایط داری خونتو عوض کن

خونمونو تازه عوض کردیم یکی تو خونه قبلی سقط شد یکی هم اینجا البته اولی خارج رحمی بود اما این یکی رو نمی‌دونم چرا 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
قبل از بارداری دومم زیارت عاشورا می‌خوندم تو ماه رمضون قرآن ختم کردم ولی نشد...هزار بار گفتم برم پیش ...

اگه بهش ایمان داشته باشی از هیچی ناراحت نمیشی،با خودت فکر کن شاید اگه بچه ای داشتی و الان خدایی نکرده خدایی نکرده مشکلی داشت بعد با خودت نمیگفتی خدا چرا بچما اینجوری بهم دادی،مطمئن باش ک میگفتی،هیچیا به زور نخا منتظر باش وقتش برسه

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستی حالم زودتر خوب شه❤
خوب نمیخونی نه؟ازدواج تا یکی دو سال خیلی زود ازدواج میکنی از اون عروسام میشی همه ی مناسبتا براش میا ...

نه والا درس ک میخونم این یکی دوهفته کمتره واسه امتحانا همش امتحان میزارن نمیرسی تست بزنی... یعنی چی مناسبت ها میارن واسش؟ 😂 واای نگو من نمیخوام به این زودی ازدواج کنم 😂 😂 خب بگو شغلش چیه یارو خوشگله نیست؟ 😂 

حس پ بهم چیه دوسم داره ؟ طالعمون یکی هست ؟ وقتی منو میبینن چه حسی داره ؟

سنت کمه؟

پ دوستت داره ولی نه باهم ازدواج نمیکنید،دوستم بشید زودی کات میکنید

دوست داره ببینتت ولی تو بیشتر مشتاقی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز