2777
2789
عنوان

امتحانات

581 بازدید | 21 پست

سلام

لطفا راهنمایی کنید

من امتحانات مهر رو خوب ندادم و راضی نیستم اما این نمرم در حد قبولی هست اما دوست دارم معدلم بالای ۱۸ بشه 

من اگه نوبت اول رو خوب بدم جبران میشه 

یا نه مهر رو خوب ندادم دیگه همه چی خراب شد

الام من چیکار کنم خیلی ناراحتم دارم هرس میخورم😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمرات مستمر برات مهم نباشه فقط نوبت اول دوم مهمه

من میخوام معدلم ۱۸ بشه اما نمیدونم الان که مستمر رو خراب کردم امیدی هست که جبرانشون کنم یا امسال رو دیگه نخونم

چن سالته

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

مسمترت در نهایت یک هشتم تاثیر داره تو معدل آخرت تازه تو یه ماه و خراب کردی پس نگران نباش و اینکه اگه آبانت پیشرفت کرده باشی اشکالی ندارد و اینکه مهم اینه امتحانی ترم تو خوب بدی اگه اونا رو نمره ی تاپ داشته باشی مطمعن باش معلمت مستمر و خوب میده و اینکه کلا ناراحت نباش معلمان مستمر هارو خوب میدم فقط باید تمام تمرکزش رو امتحانی ترم باشه

مهر اینا نمره کلاسی محسوب میشه 

امتحانات آذر معمولا مستمره 

دی هم نوبت اول که مهمن 

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥