2777
2789
منم یکبار عقب انداختم یکماه نشدم حامله هم نبودم بی خیال شدم خودش شد 

هعی🥲🥲

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
دو هفته رد شد دیگه حامله نیستم چک کردم

اوه حتما برو دکتر پیگیر باش،اگه حامله نیستی برو پیاده روی کارهای خونه رو انجام بده دمنوش بخور تا بیاد،من هروقت یکی دوساعت پیاده روی کنم میاد

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اوه حتما برو دکتر پیگیر باش،اگه حامله نیستی برو پیاده روی کارهای خونه رو انجام بده دمنوش بخور تا بیا ...

من دارم خودکشی میکنم ولی نمیاد🥲

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

برنج و تن ماهی ترکیب بهشتی

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
من دارم خودکشی میکنم ولی نمیاد🥲

منم ماه پیش اینجورشدم ی ماه تاخیرداشتم ولی با قرص پروژسترون که ۱۰شب شبی ۲تاخوردم بعد چندروز ازتمام شدن قرص شدم،ی بارم دوتا آمپول پروژسترون زدم بعد۱۰روز شدم.

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
اوه حتما برو دکتر پیگیر باش،اگه حامله نیستی برو پیاده روی کارهای خونه رو انجام بده دمنوش بخور تا بیا ...

منکه از وقتی زایمان کردم تو ۱ ماه دوبارشدم

وخدای که بشدت کافیست
منم ماه پیش اینجورشدم ی ماه تاخیرداشتم ولی با قرص پروژسترون که ۱۰شب شبی ۲تاخوردم بعد چندروز ازتمام ش ...

من دوتاشم انجام دادم این ماه

هم قرص هم آمپول

منکه از وقتی زایمان کردم تو ۱ ماه دوبارشدم

یعنی چقد اززایمانت میگذره؟بچه هم شیرمیدی؟

من دوتاشم انجام دادم این ماه هم قرص هم آمپول

خواهر نکنه حامله باشی؟چطوری مطمنی؟اخه اینا اگه حامله باشی تاثیری نداره

من الان‌مرغ گذاشتم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد