2777
2789
ای جان سلام من شما رو خوب میشناسم     کار خاصی نمیکنم عزیزم روغن داخل تابه میریزم زیرش ...

مرسی عزیزم خوشمزه ب نظر میرسه😍😋😋

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب یکی از کاربرا فک کنم خیلی عشق ماهیچه اس بهش میگن ناهار چی داری؟ماهیچه تو تاپیکای شام؟میگه ...

😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من دیروز و امروز خیلی غذا و خوراکی خوردم(حجم نه،تنوع)دیگه الآن میل به هیچی ندارم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
عدس پلو☹ توی یع تاپیک بودم گفت گوشت نمی تونیم بخریم فک کنم کوفتم شه شام امشب😐

😞😞خیلی سخت شده خیلی گرونه،ماکه همش بدون گوشت می‌پزیم

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
همیشه عقب می انداختید؟

ببین‌ کلا تنبلی تخمدان دارم

اما از ماه پیش مدروکسی میخوردم منظم بشه 

ماه پیش سه روز بعد از قطع قرص پریود شدم

این ماه ۱۰ آبان قرص تموم شده ولی هنوز خبری نیست🥺

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چه جالب یکی از کاربرا فک کنم خیلی عشق ماهیچه اس بهش میگن ناهار چی داری؟ماهیچه تو تاپیکای شام؟میگه ...

حتما خیلی پولداره 

یه دونه میخواستم برای بچه بگیرم زورم نرسید 

جنوبی هستین؟ طرزتهیشومیگی؟

بله بوشهری... حمیسه جگر مرغ پیازو عسلی سرخ میکنی جگر خرد شده رو اضافه میکنی با ادویه بعد شعله زیاد میکنی تا ابش کشیده بشه و سرخ بشن بعدم رب گوجه اظافه میکنی و تفت نیدی یه لیوان آب اضاف میکنی میزاری جا بیوفته 

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖
ببین‌ کلا تنبلی تخمدان دارم اما از ماه پیش مدروکسی میخوردم منظم بشه  ماه پیش سه روز بعد از قط ...

تا۲هفته جا داری،بعد نشدی تست بزن اگه اقدام داشتی

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر