2777
2789
عشقم ابشو بریز دور تفالشو با گوشت قاطی کن اگه پیاز ابدار باشه کباب از هم باز میشه و به اصطلاح وا م ...

ن عزیزم من ابشو نمیگیرم 

صبرکن ببینم میتونم عکس بزارم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جدی؟ منو بگو همش تو فکرش بودم

ارع منم ناراحت شدم ولی دیدم تازه گوشی خریده بازم ناراحتی دارع که یخچالشون خالیه ولی زمونه جوری شده ادما به تیپشون بیشتر میرسن به خاطر حرف بقیه

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤
عشقم ابشو بریز دور تفالشو با گوشت قاطی کن اگه پیاز ابدار باشه کباب از هم باز میشه و به اصطلاح وا م ...

آها ممنون آخه من بچه هام پیازو اگه تو کباب حس کنن نمیخورن برا همین یکم آبشو میریزم توگوشت تفالشو میریزم دور 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

ن برعکس اما من ابشو نمیگیرم طعم گوشتو بهتر میکنه

منم آبشو دور نمیریزم مزه پیاز از بین میره

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

ببین بده نافتو بردره یکی...ترک ها دور ناف حوله داغ میزارن بعد  میپیچونن خوب میشه ..مادرشوهرم ای ...

منم ترکم

خب اصلا چیز سنگین بلند نمیکنم که باید چن روز دیگه برم دکتر بی بی چکم بخرم چون تو اقدامم سینه هام جایی میخوره میسوزه ولی حس کردم پریود شدم بیخیال شدم

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤
ن عزیزم من ابشو نمیگیرم  صبرکن ببینم میتونم عکس بزارم

ارد میزنی یا حتما چربی گوشتت کمه

من هم شده آب پیازو نگرفتم و درست کردم

اتفاقا خیلی لطیف و خوب میشه

اما بنظرم کسی که مبتدی هست احتیاط کنه بهتره...چون ابشو که بگیری گوشت منسجم تر میشه

با هم مهربان باشیم 💓زری هستم...یک خواننده ی خاموش که ۱۳ ساله اینجا میخونمتون ✨️

سلام خوبی چی شد شوهرت برگشت خونه؟ زنه چی شد ؟

سلام نه بابا می‌ره خونه زنه، اون همه دنبالش بودم سیصد تومن داد برای خرجی خودمم صبح ها تا ظهر میرم مطب دکتر دلم فقط برای دخترم میسوزه 

ارد میزنی یا حتما چربی گوشتت کمه من هم شده آب پیازو نگرفتم و درست کردم اتفاقا خیلی لطیف و خوب میشه ...

ن عزیزم مگه تو کباب تابه ای ارد میزنن 

من ارد نمیزنم

چربی گوشتمم کم نیس اندازه‌اس

ارد میزنی یا حتما چربی گوشتت کمه من هم شده آب پیازو نگرفتم و درست کردم اتفاقا خیلی لطیف و خوب میشه ...

https://s6.uupload.ir/files/img_20221116_182940_347_nt3d.jpg

ده شب کجا کار داری؟؟ چشمم روشن

میرم از دوستم چمدون کوچیک بگیرم

هفته بعد سفر میخوام برم

چمدون خودم بزرگه🥲

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
پریود شدی؟

نه😭😭😭

شلوغ بود ترسیدم برم سونو

دوش گرفتم 

رازیانه خوردم

الانم زرشک دم کردم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘