2777
2789

کارش اینطورع ک مشتری های فروشگاه و ساینا باید حوا پیامشون رو بدیم یجورایی پشتیبان هستیم ولیییی..قبلش باید سه نفر با لینک معرف من ثبت نام کنه..هزینه ثبتنامشم ۱۷ تومانه 

موسسه فاطرنگین یکی تو گروه گذاشت گفتش قانونی با پلیس فتا هم میتونید اطلاعات معتبرشو کسب کنیدحالا سوال من اینکه کسی هست که این کارو شروع کنیم؟؟؟

من ثبت نام نکردم هنوز چون سه نفر پیدا نکردم🤕

ولی اگر شمام بخواید شروع بکار کنید باید سه نفر دگ رو ثبت نام کنید فکر کنم..حالا اگر کسی بود بهم بگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همین نی نی سایت اعتماد کردم دوبار کد زدم هر دوبار الکی بود

واسه همین کار؟؟؟؟. راستش منم خیلی اعتماد کردم و همش الکی بوده پول پول میکنن بعد ک وارد کار میشی میگن باید فلان کارو کنی اول یا باید منتظر فلان چیز باشی..

واسه همین کار؟؟؟؟. راستش منم خیلی اعتماد کردم و همش الکی بوده پول پول میکنن بعد ک وارد کار میشی میگن ...

نه گلم این نبود ولی خب دو بار کد زدم الکی بود

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
خدایی هیچکس مث مننمیاد صاف و صادق توزیخ بدعها همه لینک میدم سوسکی میگن بیا ثبت نام کن😂😂♥️

عزیز اینا کلاه برداریه.تو اون تاپیک راجب کارت گفتی فکر کنم تو نتورک بودی ؟کار دمنوش بود؟از توضیحاتی که دادی معلومه هرمی نبوده فقط بازاریابی شبکه یی بوده؟چون منم میخوام ی جا کارکنم بازاریابی هست همین 

الله⁦❤️⁩
عزیز اینا کلاه برداریه.تو اون تاپیک راجب کارت گفتی فکر کنم تو نتورک بودی ؟کار دمنوش بود؟از توضیحاتی ...

اره نتورک بود دمنوش نبود من  پوست و زیبایی بودم همین گرمای ضدتیرگی و ضد لک و جوش واینا...ولی نتورکم همون هرمی دگ..وگرنه انقد سود نمیکردن ک کلی لیدر رو هم رفته نیرو دارن ک فروش هر کدوم رو سود بالادستیش اضافه می‌کنه..من خودم از محصولاتشان استفاده کردم جواب نگرفتم 

کلا کارش چیه؟ حقوقش چطوریه؟

عشقم بیخیال..الان خودم فهمیدم ک بفکر منفعت خودشونن..من ظهر ب طرف گفتم بزار سه نفر پیدا کنم ثبت‌نام میکنم نمیشه ک پول بدی ثبت نام کنی سه نفر جور نشه..بعد هی پیام میده اره زودتر ثبت نام کنی ب نفع خودته فلان...خیلی گیرع معلومه کار بدرد بخوری نیس