2777
2789
عنوان

حاجت دارم🤲🏻🤍

52 بازدید | 18 پست

بچه ها ی حاجتی دارم ک از نظر خودم محاله کسی ختم خوبی سراغ داره ب واسطه اش حاجتمو بگیرم؟🥲

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂

اول ازهمه توکل به خدا 

نذر۱۴۰۰۰صلوات هدیه به بانوام البنین هم خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من برات ی آیت الکرسی خوندم دعای بچهای نی نی سایت میگیره لعنتیا فرشته آن🥺❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بر منم دعا کن عزیزم🌺

چشم عزیزم برا تو هم ی آیت الکرسی میخونم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من برات ی آیت الکرسی خوندم دعای بچهای نی نی سایت میگیره لعنتیا فرشته آن🥺❤️

منم برای شما و داداشت دوتا حمد خوندم عاقبت بخیر بشی عزیزم

نماز شب بخون...اگه ب حاجتتم نرسی یجوری همچی درست پیش میره ک اصلن به چشمت نمیاد ک اون حاجتتو نگرفتی🌺 ...

چهل روز؟

شفع و وتر کافیه؟

منم برای شما و داداشت دوتا حمد خوندم عاقبت بخیر بشی عزیزم

وای مرسی عزیز دلم خیلی‌ خوشحالم کردی 🥺❤️❤️❤️

من از حق شناس حاجت گرفتم مادرم وقتی سرطان داشت حالش خیلی بدبوددکترا گفتن نهایت ۳ماه دیگه بمونه خودش خبرنداشت که انقد بده حالش اصلا نگران مرگ نبود خیلی خودم نگران بودم همسایه مادر یه خانومه نفسش حقه ودلش پاکه گفتم برای مادزم این چله رو انجام بده همین که انجام داد ازمایشامادرم روز به روز بهتر شد وشفاگرفت امام حسینه قربونش برم مگه میشه کسیو دست خالی رد کنه تاعمر دارم نوکرم امام حسین ودست بوس اون خانومم

من از حق شناس حاجت گرفتم مادرم وقتی سرطان داشت حالش خیلی بدبوددکترا گفتن نهایت ۳ماه دیگه بمونه خودش ...

عزیزم من نائبتو‌نمیخام انقد تو تاپیکام نظر نده