2821
2789
عنوان

حاجت دارم🤲🏻🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 18 پست
اول ازهمه توکل به خدا نذر۱۴۰۰۰صلوات هدیه به بانوام البنین هم خوبه

تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام به من و عزیزانم تهمت نزنن و کتکمون نزنن و خسیس و شکاک و بداخلاق و بد دهن و حیله گر و فتنه و بدجنس برای من و عزیزانم نباشن و کلا دیگه هیچ رفت و آمدی با عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام نداشته باشیم خیلی خطرناکن و وحشین😭

من برات ی آیت الکرسی خوندم دعای بچهای نی نی سایت میگیره لعنتیا فرشته آن🥺❤️

تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام به من و عزیزانم تهمت نزنن و کتکمون نزنن و خسیس و شکاک و بداخلاق و بد دهن و حیله گر و فتنه و بدجنس برای من و عزیزانم نباشن و کلا دیگه هیچ رفت و آمدی با عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام نداشته باشیم خیلی خطرناکن و وحشین😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین ک ...

چشم قشنگم 🥺❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️