2777
2789
عنوان

بختک و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 81 پست
منم امروز بختک افتاده بود روم  ببین این حالت فلج مغزی بهش میگن  استرس زیاد و ی کوچدلو حا ...

حاضرم ک قسم بخورم بختک الکی نیست و واقعیت داره چون با چشمای خودم دیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاضرم ک قسم بخورم بختک الکی نیست و واقعیت داره چون با چشمای خودم دیدم

میفهممت ببین من خودم جوجودات ماورایی دیدم یه جیزی میدونم ک میگم بیخیال شووو

نیگااا موجودات چهاربعدی وجود دارن انسان وقتی مغزش سرد میشه یا اسخرس شدید میگیره یا حالت افسردگی این موجودات میان سمتش باترسوندن توو و انسان نور و انرژی میگیرن و ب درجه بالاخر نیرسن قصیش مفصله فقط میگم بدونی اسیب بهت نمیرسونن فقط از ترس تو قدرت میگیرن به کسیم نگوو فک میکنن اختلالات روحی داری چون ما سه بعدی هستیم و موجود چهار بعدی درک نمیکنیم

نمیدونم منم بختک زیاد واسم اتفاق افتاده و از هرکسی که سوال میکردم میگفت اون فلج مغزیه ولی من مطمئنم صدای پریدن ی نفری رو شنیدم که از پشت بوم پرید و رفت صداشم خیلی بلند بود تا اینکه خونمو عوض کردم الان دیگه اصلا بختک نیست خونم 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
منم بعضی صبحا اینجوری میشم ادم تو این حالت توهم میزنه موجودات عجیب غریب میبینه..ولی اینکه میگی ...

اره الان رو ایینمونه شوهرم اومد دید اونم فهمید ولی واس اینکه نترسم چیزی نگف بزار عکس بگیرم ببینم ملوم میشه

نمیدونم منم بختک زیاد واسم اتفاق افتاده و از هرکسی که سوال میکردم میگفت اون فلج مغزیه ولی من مطمئنم ...

منم ی شب حس میکردم یکی تو اتاقم داره کتاب ورق میزنه و نمیتونستم تکون بخورم خیلی حس بدیه

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...
نمیدونم منم بختک زیاد واسم اتفاق افتاده و از هرکسی که سوال میکردم میگفت اون فلج مغزیه ولی من مطمئنم ...

ینی از پشت بوم بال درآورد و پرواز کرد؟😐😐شاید دزد بوده

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
معزت سرد تانیتونی اسفند بو کن معزو گرم میکنه زیاد عصبی و ناراحت نشو چیزای ترسناکم نبین سردیجاتم نخور ...

خداکنه با اینا حل شه خیلی میترسم شوهرمم همش سرکاره تک و تنهام 

ینی از پشت بوم بال درآورد و پرواز کرد؟😐😐شاید دزد بوده

نه قشنگ صدای پریدنش خیلی زیاد بود انگار پریدن ادم نبود بعدشم فرداشم دوربینارو دیدم کسی نبود 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....