2777
2789
عنوان

دستم زشته ؟ نه ؟

281 بازدید | 82 پست

دست بعضی ها رو میبینم خیلی نانازه

دستمو ببینین

نمیتونم ناخن بزارم 

اخه کارای بچمو با ناخن نمیتونم انجام بدم 

برا اشپزی هم حساسم با ناخن نمیتونم 

عکس دستتون رو بزارین 

راز زیباییش هم بگین 

🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !

من بدم میاد 

یجوریه دستام 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

همه میگن دستای من قشنگه الان میزارم صبرکن میگن مثل پولدار های که اصلا کار نمیکنن  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه میگن دستای من قشنگه الان میزارم صبرکن میگن مثل پولدار های که اصلا کار نمیکنن    

کوکو

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

منم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ببینم    

حال ندارم عکس بگیرم   

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792