2777
2789
عنوان

نمیدونم چطوری ارایش کنم,😥کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 41 پست
خیلی واضح گفتم عقلتو بکار بنداز میگی آرایش نمیکنم ولی نصف لوازم آرایش رو داری استفاده میکنی

من کی گفتم ارایش نمیکنم😐

گفتم چجوری ارایش کنم که یه دست بشه شما یه دور دیگ بخون بعد نظر بده😕

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com
خب میدونم عزیزم نمیدونم کدومو اول بزنم چجوری بزنم که یه‌دست بشه هر دفع ارایش میکنم جای جوشامو همه چ ...

اگر جای جوشات زیاد باشه با کرم و پنکک هم محو نمیشه فقط یکم کمرنگ تر میشه حتی با بهترین کرم پودر

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اون رژ لبت میتونی هم سایه بزنی هم رژ گونه  اول مرطوب کننده بزن، وایسا تا یکم جذب بشه، بعد ک ...

مرسیی😍با بیوتی کرم‌پودر رو پخش کنم؟؟

با اینا هم میشه آرایش کرد  پرایمر باعث میشه کرم خوب رو صورت بشینه حالا که نداری آبرسان بزن&nbs ...

ابرسان ندارم👀یه خانومی گف مرطوب کننده بزنم اونم بزنم خوب نمیشه؟

اول کرم مربوط کننده بزن بعدش پد تو خیس کن یکم کرم‌بزن روش پنکیک  خط چشمم اگ داری ی خط نازک کش ...

مرسییی اول کرم پودر بزنم بعد پنکیک؟

برای آرایش اصولی حتما باید سایه و خط چشم داشته باشی حالا اگه خط چشم بلد نیستی بکشی پالت سایه بخر یه جنس خوب که پشت پلک جمع نشه و پیگمنتش خوب باشه 

ویدئو های سایه زدن رو ببین خیلی بهت ایده میده 

زیرساز زیر کرم پودر برای صاف شدن و موندگاری کرم خیلی مهمه که در واقع زدن یه آبزسان یا مرطوب کننده بعدش هم پرایمر بعد زدن پرایمر پنج تا ده دقیقه باید صبر کنی پرایمر جذب بشه 

پودر فیکس هم بعد آرایش بزن که آرایشت جذب پوست نشه 

مرسیی😍با بیوتی کرم‌پودر رو پخش کنم؟؟

اره قبلش نمدارش کن بهتر میخوابه، هط چشم هم خریدی، چند تا میاره برات بکشش رو دستت هرکدوم مشکی تر بود و پخش نشد اونو بردار، پخش نشدنشم چند ثانیه وایسا، یا فوت کن تا خشک بشه ژود انگشتتو بکش روشون ببین میرن یا ن

خب میدونم عزیزم نمیدونم کدومو اول بزنم چجوری بزنم که یه‌دست بشه هر دفع ارایش میکنم جای جوشامو همه چ ...

اول آبرسان بزن بعد ۵ مین صبر کن ضدآفتاب بزن 

بعد ۱۰ دقیقه ک خوب جذب شد کرم پودر رو اول با دست پخش کن بعدش با پد تخم مرغی نم دار فیدش کن 

برای اینکه فیکس بشه به جای پودر فیکس ، پنکک روی کرم پودر بزن البته فقط یکمم

ریمل هم حساابی بزن از ریشه ،اگه چشمات معمولی یا گرده گوشه های چشماتم ریمل بیشتر بزن ک کشیده تر به نظر برسه خیلی جذابه

بعدم رژلب بزن همین

اولا که آرایش کردن رو باید بلد باشی منظورم اینه صورتت دستت میاد چه مدل بهش میاد رژ نود یا رژ پررنگ خط چشم مشکی یا کمرنگ ابرو مشکی یا بور .

برای کاور جای جوش هم باید کرم‌پودر خوب داشته باشی پوستت اگر چرب و مختلطه من فلورمار رو بهت پیشنهاد میدم خیلی خوش قیمته ولی کاور ماندگاری خوبی داره (البته پیشنهادم اینه برای درمان پوستت محصولات مراقبت پوستی بخری و استفاده کنی چون پوست خوب زیباترین آرایشه) 

و اینکه من خودم مژه هام خوبه ولی جدیدا مژه تکی خریدم ۳ الی ۴ تا فقط قسمت بیرونی پلکم میزارم اصلا معلوم نمیشه و چشم رو خیلی خوشگل میکنه کشیده و ناز 

دیگه اینکه کلا باید با تمرین دستت بیاد چه نوع آرایشی به صورتت میاد

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
ابرسان ندارم👀یه خانومی گف مرطوب کننده بزنم اونم بزنم خوب نمیشه؟

آره همون مرطوب کننده ام خوبه 

اگه بتونی ی کانتور دو سرم بخری خیلی خوب میشه واسه خودت گونه برجسته درست میکنی 😌

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید