2777
2789
عنوان

نمیدونم چطوری ارایش کنم,😥کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 41 پست
ابرسان ندارم👀یه خانومی گف مرطوب کننده بزنم اونم بزنم خوب نمیشه؟

چرا خوب میشه، من خودم گاهی پرایمر میزنم، اکثر اوقات نمیزنم 

اگه روزنه داری زیاد بخر 

البته فیک تو بازار فراوونه، پرایمرا کارایی زیادی ندارن البته ب نظر من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای آرایش اصولی حتما باید سایه و خط چشم داشته باشی حالا اگه خط چشم بلد نیستی بکشی پالت سایه بخر یه ...

زیر سازی ینی چی؟😕اگ منظورت پرایمر و کانسیلرو ایناس ک هیچکدومشو ندارم!فک نکنم بتونمم برم بگیرم

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com
زیر سازی ینی چی؟😕اگ منظورت پرایمر و کانسیلرو ایناس ک هیچکدومشو ندارم!فک نکنم بتونمم برم بگیرم

واجبم نیست عزیزم 

من خودم صفر تا صد لوازم آرایش از کانتور و هایلایتر همه رو دارم البته کلاس آرایشگری میرفتم خریدم 

اونا برای آرایشای نیمه حرفه ای خوبه یا مثلا کسایی ک برای تولد و اینا خودشون آرایش میکنن ، برای استفاده شخصی داشتنش هیچ ضرورتی نداره

البته بسته به نیاز چون جای جوش داری میتونی یه کانسیلر یا کالرکارکتور سبز بخری ک رنگ جای جوشاتو خنثی کنه البته اگه جای جوش قرمز داری ! 

آره همون مرطوب کننده ام خوبه  اگه بتونی ی کانتور دو سرم بخری خیلی خوب میشه واسه خودت گونه برجس ...

ممنونم❤برا مهمونیای بعدی حتما میگیرم

پرایمر چی هست ببخشید؟🤔

قبل از کرم پودر وبعد از مرطوب کننده استفاده میشه.شاید تو پوست صاف مشخص نشه ولی برا پوستی که چاله چوله داره عالیه...قشنگ پوستو صاف میکنه کرم پودر بهتر به چشم میاد.جذب مواد ارایشی توسط پوستم به حدتقل میرسونه

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
کرم پودر زیاد بزن، ن تو دو مرحله چون ماسیده میشه، همون یکبار زیاد بزن پخشش کن، دیده هم شدن دیگه عیبی ...

باشه خیلی مرسی💓