2777
2789
عنوان

همسایه بد😔

176 بازدید | 24 پست

گاهی روزا ک پسرم اذیت کنه یا گریه یا... صدای من بلند شه، و کلا ی ناراحتی داشته باشم همسایه ام ک روبرومم هست و تو آپارتمان، بشنوه با خونوادش صدای کرکر خندش رو میشنوم و انگار دشمنم باشه خوشحال میشه امروز یکی از اون روزا بود خیلی دلم شکسته و ازارم میده، شما باشید چکار میکنید 😭😔

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمام رو خودت کار کن سعی کن عصبی نشی با پسرت بلند بلند بخند اهنگ بذار باهم برقصید شاد باشید.البته نمیدونم پسرت چندسالشه ولی حتما بیشتر از ۱سالشه که صدات بلند میشه.حال اون و اینجوری بگیر

خب انقد جیغ و داد نکن که صدات بره خونه اونا 

من هيچوقت الکی جیق و داد ندارم 😐 شما هم اگه دوتا بجه شیطون داشتید ک هی ب هم میپریدن گاهی از کوره در میرفتیتن و سرشون داد میزدید! غیر اینه!!؟ 

فکر نکنم کارهاش ربطی به شما داشته باشه! نمی دونم! 🤔🤔🤔 دیگه این دعواها و اعصاب خوردی ها تو همه خو ...

وای حالا اینو بیخیال ما یه همسایه داریم طبقه بالا از ساعت ۱۲ به بعد تبدیل میشن به زامبی 

بسکه دعواو سرو صدا میکنن هی بدوبدو ازینورو اونور وسایل محکم میزنن زمین 😑واقعا بیشعورو بی فرهنگن 

اهای ادمای بی فرهنگن اگه هستین لطفا یا خودنتونو عوض کنین یا رفتارتونو😠🤬

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
من هيچوقت الکی جیق و داد ندارم 😐 شما هم اگه دوتا بجه شیطون داشتید ک هی ب هم میپریدن گاهی از کوره در ...

از کجا میدونی منظورشون تویی شاید باهم میخندندکاری ب تو ندارن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

حالا طرف روحش خبر نداره چه دشمنی

فضول تر از اینحرفاست در ضمن من باهاش سالهاست قهرم بخاطر فضولی زیادش

وای حالا اینو بیخیال ما یه همسایه داریم طبقه بالا از ساعت ۱۲ به بعد تبدیل میشن به زامبی  بسکه ...

یه همسایه داشتیم طبقه بالا. با شوهرش شب دعواش شده بود جیغ می زد و خودش مثل بچه ها می زد رو زمین!  فرداش تو پله ها دیدمش سلام کردم! خیلی عادی سلام و احوال پرسی می کنه می گه خوب چه خبرا ؟ می خواستم بگم خبرها پیش شماست!! 

یا ارحم الراحمین
وای حالا اینو بیخیال ما یه همسایه داریم طبقه بالا از ساعت ۱۲ به بعد تبدیل میشن به زامبی  بسکه ...

الان دقیقا منظورتون ب کی بود عزيزم!؟؟ 

اینم بدونید هیچکس الکی داد بیداد نمیکنه یا ی غمی داره یا مشکلی و قضاوت الکی جواب و تاوان داره

یه همسایه داشتیم طبقه بالا. با شوهرش شب دعواش شده بود جیغ می زد و خودش مثل بچه ها می زد رو زمین! &nb ...

شما هيچوقت دعواتون نمیشه 🤔خب اونام زن و شوهرن

شما هيچوقت دعواتون نمیشه 🤔خب اونام زن و شوهرن

سخت نگیر می خوام بگم تو همه خونه ای دعواست! هر چیزی به خودت نگیر! 

هر زندگی یه دوره ای داره!  مثلا من خودم چند سال پیش خیلی اعصابم سر بچه داری خرد بود همش جیغ و دادم به راه بود!  الان بچه هام بزرگتر شدن آرومتر شدم!  

یا ارحم الراحمین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز