2789
عنوان

همسایه بد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 24 پست
شما هيچوقت دعواتون نمیشه 🤔خب اونام زن و شوهرن

چرا اتفاقا من دعوام که می شد جیغ نمی زدم می ریختم تو خودم!  تا چند وقت مشکل اعصاب پیدا کرده بودم!  اتفاقا شماها که هیجانات بدن بیرون می ریزید کار بهتری می کنید پس فردا این ها درد و مریضی نمی شه بیافته تو بدنت! 

زندگی برای همه سخته!   اون همسایه شما هم اگه به مشکلات شما می خنده. خدا در آینده براش ماجراها طراحی می کنه تا به غلط کردن بیافته! 

یا ارحم الراحمین
یه همسایه داشتیم طبقه بالا. با شوهرش شب دعواش شده بود جیغ می زد و خودش مثل بچه ها می زد رو زمین! &nb ...

شتتتت😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا همسایه ما کار هرروزو هر شبشه

زنه هی میگه گوه نخور تیکه کلامشه انگار بچه هم نیستن پسرودختشرش اندازه منو شوهرمن با خودش

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سخت نگیر می خوام بگم تو همه خونه ای دعواست! هر چیزی به خودت نگیر!  هر زندگی یه دوره ای داره! & ...

میدونم عزیزم ولی خیلی فضوله بخداا، منم خیلی تحمل میکنم و کلا ادم ارومیم ولی بچها بقول شما تو سنی هستن ک گاهی واقعا رو اعصابمن و این زنه هم از این ادمای بد حرف و فرصت طلبه از طرفی چون من باهاش رابطه ندارم منتظر بهونه اس واسه خنده و.... 

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
چرا اتفاقا من دعوام که می شد جیغ نمی زدم می ریختم تو خودم!  تا چند وقت مشکل اعصاب پیدا کرده بود ...

منم ک نمیگم من داد و بیداد میکنم میگم کلا هر ناراحتی هر مشکلی، اتفاقا منم ادم خود خوری هستم کاش از این ادمای بیخیال بودم ک الان تو سن 30 سالگی کل موهام سفید نشده بود، الهی آمین انشالله هر کی هر چی واسه کسی میخواد خدا اول بخودش بده چ خب چ بد

میدونم عزیزم ولی خیلی فضوله بخداا، منم خیلی تحمل میکنم و کلا ادم ارومیم ولی بچها بقول شما تو سنی هست ...

بعضی ها کلا به تَرک دیوار هم می خندند! بزار انقدر بخنده تا خنده دونیش پاره بشه! 

تمرکزت بزار رو خودت و زندگی خودت! 

منم تازه ازدواج کرده بودم همسایه ام جیغ های بنفش سر بچه اش می کشید یه بار بچه اش گفت می خواد بیاد خونه ما!  گفتم باشه یکم با شوهرم بازی می کنه!  تو نیم ساعت خونه ما رو زیر و رو کرد تموم خونه رو به هم ریخت!  آخر دست مایع ظرفشویی برداشته بود می خواست بریزه تو گلدون ها!   که دیگه به زور بغلش کردم بردمش تحویل مامانش دادم!  از خونمون بیرون نمی رفت! 

بعدش با شوهرم گفتم حق داره زن همسایه انقدر جیغ می زنه! 

یا ارحم الراحمین
الان دقیقا منظورتون ب کی بود عزيزم!؟؟  اینم بدونید هیچکس الکی داد بیداد نمیکنه یا ی غمی داره ی ...

ببله شما درست میگین منظورمم باشخص خاصی نبود 

وای خوب اگ مشکلیم ادم داشته باشه درست نیست تاوانشو همسایش بده دیگه🙂😐حالا یه بار دوبار حرفی نیست بچه کوچیک باشه یه حرفی همسایه ما سه تا ادم گنده عین وحشیان یجوری وسایلو پرت میکنن زمین تگ خواب باشی از صداش سکته میکنی تو خواب😐😠یکم مراعات نمیکنن بی فرهنگن

نمیگن ساعت ۱۲ یک شب مردم میخوتن کله بزارن

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
بعضی ها کلا به تَرک دیوار هم می خندند! بزار انقدر بخنده تا خنده دونیش پاره بشه!  تمرکزت بزار ر ...

آره بخدا بعضی بچها ادم دیوونه کنن، آره والله هیچ ادمی از خوشی داد وبیداد نداره کاش همه آرامش داشته باشن و همونطور اونقدر فرهنگ ک ب غم هم شاد نشن💚

منم ک نمیگم من داد و بیداد میکنم میگم کلا هر ناراحتی هر مشکلی، اتفاقا منم ادم خود خوری هستم کاش از ا ...

سوره ناس و فلق زیاد بخون. خدا خودش تو رو از دست آدم های بد حفظ می کنه!  این موقع ها ذکر زیاد بگو!    لا حول و لا قوة الا بالله  خیلی خوبه! 

یا ارحم الراحمین
ببله شما درست میگین منظورمم باشخص خاصی نبود  وای خوب اگ مشکلیم ادم داشته باشه درست نیست تاوانش ...

اره دیگه اون مسئله اش جداست، بعضی ها دور از جون وحشن 🤣

سوره ناس و فلق زیاد بخون. خدا خودش تو رو از دست آدم های بد حفظ می کنه!  این موقع ها ذکر زیاد بگ ...

ممنون عزیزم حتما💚💚