2777
2789
عنوان

کمکککککک ماددشوهر سمج ، باهاش چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 110 پست
سلام عکس العمل شوهرتون چیه ؟ 

والا میگه باور نمبکنم مادرم اینطوری بت بگه یا اگرم میگه قصدش شوخیه 

اابته حقم داره منم اگر مادرم صبح تاشب ب شوهرم جلوم خوبی میکرد شوهرم برعکسشو میگفت باورنمیکردم

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که جلاد صفت تر از مال منن😂

توروخدا بگو چیکارکننمم 

بابا وصعشون داغونه میگم دوتاازداماداشون کلا فرار کردن  دخترشونو بدون طلاق گذاشتن رفتن😂

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
وا این دگه چیه؟؟؟

آخه میگن کسی رو که دعا برخوردش دادن بابد نفسشو نجس کنی تا دعا باطل شه مثلا یکی خونت دعا بیاره یکم جیش یریزی دم در خونه دعا باطل بشه یا این حرفا. 

البته من شوخی کردم نریزید سرم😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
وقتی زنگ میزنه یا میاد اونجا صداشو ضبط کن بذاز شوهرت بشنوه

اینکارم میتونم بکنم ولی میترسم بگه چرا صداشو ظبط کردی و طرف اونو بگیره میگم ننش جادوگد و دعانویسه 

آخه میگن کسی رو که دعا برخوردش دادن بابد نفسشو نجس کنی تا دعا باطل شه مثلا یکی خونت دعا بیاره یکم جی ...

هههههه تا حالا نشنیده بودم چ جالب خب نفسشومیشه بامشروب هم نجس کرد

باید ب شوهرت نشون بدی ک اونجوری ک فک میکنه مادروپدرش خوب نیستن

توفکر همینم ولی اخه الان ک قطع ارتباطم

اینکارم میتونم بکنم ولی میترسم بگه چرا صداشو ظبط کردی و طرف اونو بگیره میگم ننش جادوگد و دعانویسه&nb ...

يني چي اخه بگو ضبط كردم تا باور كني ، ادم ديوونه نيست كه بي دليل با يكي بد بشه

اون عوضی قبلش میزنگه شوهرم ببینه کجاست😑

مادر سوهرم منم عین مادر شوهر تو‌بود خدای سیاست جوری بود ک باهم بخث میکردیم هرچیو‌میکف تا شوهرمو میدید میشد معصوم هفت اسمون تا اینکه صداشو ظبط کردم نشون شوهرم دادم حتی پدر شوهرم گفتم اینو مامانش زاییده ولی من میشناینم شما انقد سادهدای حرفاشو باورمیکنید بیا اینم صداش دیگه اون شد الان‌شوهرم نزدیک یه ماه نمیره پایین اصن محلشون نمیده بخدا حوری مامانشو باور داشتاات بهش میگفتم‌میگف ن تو اونطوری مامانم اونحوری نیس صداشو کذاشتم‌دیگه همشون لال شدن 

توروخدا بگو چیکارکننمم  بابا وصعشون داغونه میگم دوتاازداماداشون کلا فرار کردن  دخترشونو ب ...

خب تو چرا عروس اینا شدی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم