2777
2789
عنوان

مال حرام....

349 بازدید | 27 پست

چرا به هر كسي پول قرض ميديم ديگه پس نميده ؟ بعضي ها فكر ميكنن فقط بايد از ديوار مردم بكشن بالا كه مال حرام خورده باشن، چقدر خوبه اگر كسي دستمون رو ميگيره و لطفي ميكنه قدر دان باشيم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی پول می دید قید کنید که قرضه و تا فلان روز برگردونید

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی

سه ساله چهل تومن از یکی طلب داریم نمیده چند روز پیشم زنگ زده پرو پرو میگه میخوام ماشین بخرم به روی مبارکشم نمیاره مفت خور حروم خور 

منکه راضی نیستم و امیدوارم چرخ ماشینه نچرخه براش 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

هعییییی نگو 

صندوقی داشت فامیل امون همه هر چند وقت یه بار توش یه مقدار مشخصی که کم بود میذاشتن یکی تمام اش رونگه می‌داشت که هر کی قرض خواست اول بره اونجا اگه بود قرض بگیره بعد پس بده دیگه جلوی کسی دستش دراز نباشه یکی گرفت صندوقدار گفت بده گفت به تو چ مگه مال توئه نفر دومم همین کارو کرد دیگه کلا بعد سالها بخاطر این دوتا جمع شد

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

من اصلا قرض نمیدم بهم ثابت شده نباید ب کسی لطف کنم

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
اگر كسي حلال خور باشه بايد پول رو برگردونه كسي هم كه با مال حرام بزرگ شده براش مهم نيست و به روي خود ...

اینقدر زنگ بزن تا پس بده

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
وقتی پول می دید قید کنید که قرضه و تا فلان روز برگردونید

دقیقا شوهر من اینجوریه همون اول میگه کی میتونی پس بدی؟طرف مثلا میگه تا ۳ ماه دیگه.فرقیم نمیکنه کی باشه داداشش یا دوستش

بعضی اوقات خودم بهش میگم چقدر پر رویی چطور روت میشه بپرسی کی پس میدی

باور ميكني بلاكم كرده و با مامانم دعوا كرد    

کی هست طرف؟

بلاک کنه برو در خونشون 

اون موقع که احتیاج داشت موردی نبود الان زبون در اورده

دقیقا شوهر من اینجوریه همون اول میگه کی میتونی پس بدی؟طرف مثلا میگه تا ۳ ماه دیگه.فرقیم نمیکنه کی با ...

منم گفته بودم كي پس ميدي ؟  گفت حداكثر يكماه ولي الان 2 سال و 3 ماه گذشته