2821
2789
عنوان

مال حرام....

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 27 پست
دقیقا شوهر من اینجوریه همون اول میگه کی میتونی پس بدی؟طرف مثلا میگه تا ۳ ماه دیگه.فرقیم نمیکنه کی با ...

کار درست می کنه حتی خود اهلبیت هم می گن سعی کنید قرض بدید چون باعث می شه طرف دنبال کار و درامد باشه برگندون پول نه اینکه اماده طلب باشه

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
کی هست طرف؟ بلاک کنه برو در خونشون  اون موقع که احتیاج داشت موردی نبود الان زبون در اورده

تقريبا آشناست من خوزستان هستم و ايشون كرج

واقعا كاري ميكنن آدم پشت دستش رو داغ كنه به كسي كمك كنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم گفته بودم كي پس ميدي ؟  گفت حداكثر يكماه ولي الان 2 سال و 3 ماه گذشته

واااای چقدر بد حسابه طرف.

کاش بهش زنگ بزنی یا پیام بدی بگی برای یه قضیه ای پول نیاز داریم میتونی مثلا تا اخر ماه پولمو بدی

تقريبا آشناست من خوزستان هستم و ايشون كرج واقعا كاري ميكنن آدم پشت دستش رو داغ كنه به كسي كمك كنه

خیلی پروئه 

چند دادی بهش

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
40 ميليون

می دونی چهل میلیون سه سال پیش می تونستی ماشین بخری  الان چند برابر بود 

خیلییییییییییییییی پرویه شکایت کن ازش 

می دونی چهل میلیون سه سال پیش می تونستی ماشین بخری  الان چند برابر بود  خیل ...

بله ميدونم   بخدا انقدر التماس و گريه زاري كرد خواستم كار خير كنم 

خودم حقوق خواندم بايد شكايتش رو كنم

عجب ادمیه دیگه پس میل پس دادن نداره یاید قیدشو بزنی.اینجور ادما باعث میشن ادم بترسه به کسی که ادم حس ...

من قبلا هم به چند تا از دوستام پول قرض دادم و پس ندادن ولي خب مبلغ بالا نبوده

تمام همكارهام ميگن به هر كي پول قرض داديم ديگه پس نداده والله به اين نتيجه رسيدم به هيچكس نبايد پول قرض داد

بله ميدونم   بخدا انقدر التماس و گريه زاري كرد خواستم كار خير كنم  خودم حقوق خواندم باي ...

تا این جاشم خیلی صبر کردی مگه چیکارست برای چه کاری گرفته بوده

من قبلا هم به چند تا از دوستام پول قرض دادم و پس ندادن ولي خب مبلغ بالا نبوده تمام همكارهام ميگن به ...

مامان من ده سال پیش یه تومن به یکی از همسایه هامون قرض داد قرار بود سر ماه پس بده اون موقع پول خیلی زیادی بود.حالا مریضه تازگیا دختراش ۱ تومن اوردن دادن به مامانم.فکر کن اندازه ی ده هزار تومن اون موقع ارزش داره این پول.

ولی ثواب داره اخه نمیشه با یه چوب همه رو بزنی.شوهرم به همکاراش خیلی پول قرض میده ولی مذهبین انصافا هم هیچوقت نشده یه هفته هم عقب بندازن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز