2777
2789
عنوان

همگی بیادبچه ها

52 بازدید | 11 پست

شب برهمگی خووووش

بچه ها ی سوال هدیه پدرعروس توروزعروسی چی باشه خوبه

من پدرم مثلا ی گردنبندنمادار بده با۳تومن خوب بجزاین چی خوب..نگید ماشین و خونه ک تااین حدنمیشه خخخخ

شماخودتون چی دادن و میشه بگید چی خیلی توچشمه

اره خوبه،قبلنا سکه میدادن الان دیگه به همون پول نقد بسنده کنید😑

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ۳خوبه کم نیس

بستگی به رسم فامیلتون داره ،واسه ما خوبه

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
بستگی به رسم فامیلتون داره ،واسه ما خوبه

فامبلام اسبن نهایت زیادش ۵۰۰ بدن و ۳۰۰.من کارب فامیل ندارم مهم خواهرم برادرم پدرم ک خواهرم ۱۵۰۰تومن میده داداشمم ک مجرد احتمالا۱بده

مثلامادرم گردنبندبده بابام ۳

اره بابا خوبهه سخت نگیر

صبحت بخیر عزیزم والا همونم خوبه بعضیا وقتی جهاز میدن دیگه کادو نمیدن چون میگن جهاز از جیبون دادیم همونم میشه کادو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
جدی چ باحال اول باره میشنوم

بله واقعیت م همینه غیر اینه؟پدر بیچاره همه جهاز می‌خره حتما باید یه ماشین م  بزاره شون ؟دستش م درد نکنه همون گردنبد م گرفت 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم