2777
2789

بخدا دیگه خسته شدم.

بچم دوسالش هس ۱۰کیلو هست

همیشه مریضه از بس کم اشتهاس و چیز خوب نمیخوره.

بدنش ضعیفه.

واقعا کم اوردم.

قطره سیدرال و بیبی جویس میدمش اما خیلی بی اشتهاس

سیدرال و بی بی جویس مال زیر دوساله

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنوع غذایت و زیادکن و وقتی مشغول هس بهش غدابده

من مثلا وقتی کارتون میبنه میشینم کنارش وباهم کارتون میبنیم بهش میگم فلان چیزو ببین ببین جکار کرد همزمان قاشقم میبرم سمت دهنش و دهنش باز میکنه همینجور ادامه مبدم وغذاش ک تموم شد پامیشم

اب انار شیرین یا ملس و اب سیب و پوره سیب زیاد بده

شیر محلی با عسل شب

سوپ با گوشت گوسفند شلغم برگ چغندر و ...

برگ چغندر زیاد بده توی سوپ غذا و ...

سویق کودک ک عطاریا دارن

اب انگور زیاد بده

من برادرشوهرم میگف پسرم وقتی کوچیک بود هیچی نمیخورد ینییییی هیچیا!!!!میگف به رفیقم گفتم گف یکم آبجو بریز تو شیشش ی چن تام قند بنداز توش بده بهش میگه اینکارو کردم بچه کلا معدش باز شد فقط میخورد🤔الان پسرش ۱۸ سالشه یجوری غذا میخوره ک من بخورم راحت سر ی هفته ۱۵۰ کیلو میشم😑

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

معجزه رو بهت میگم بشرطی ک عمل کنی بشقاب و قاشق غذارو بزار جلوش خودش بخوره دیگه ام اصرار نکن. 

هروقت گشنش بشه بخوره نترس دو شبم گشنش بشه جبران میکنه

اذیتش کردی سر غذا اونم ذهنش ناخوداگاه غذارو دفع میکنه از خودش علت ش اینه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
من برادرشوهرم میگف پسرم وقتی کوچیک بود هیچی نمیخورد ینییییی هیچیا!!!!میگف به رفیقم گفتم گف یکم آبجو ...

نکنید اینکارارو یعنی چی پس چرا بچه های ما این مشکلاتو ندارن درست رفتار کنید با بچه زور میگید از اول اونم زده میشه اه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
نکنید اینکارارو یعنی چی پس چرا بچه های ما این مشکلاتو ندارن درست رفتار کنید با بچه زور میگید از اول ...

چ ربطی به حرف من داشت😐

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.