2777
2789
عنوان

ژله رنگین کمان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم و همچنین ژله خوشگل شما😍

فدات مهربون💓

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

عهههه چه خوب  من همیشه با قالب پلاستیکی ژله درست کردم و مشکلی نداشتم این دفعه قالب سیلیکونی ب ...

اگه با پلاستیکی در اوردی ، سیلیکونی رو قطعی در میاری😁

من پلاستیکی رو نمی تونستم درارم که رفتم سیلیکونی گرفتم

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
اره من استفاده میکنم خوبه

عه پس امیدوار بشم به انتخاب قالبم😅

چون شک داشتم بهش که خوب ژله ازش درمیاد یا نه

همیشه با پلاستیکی کار کردم ایندفعه سیلیکونی 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

اگه با پلاستیکی در اوردی ، سیلیکونی رو قطعی در میاری😁 من پلاستیکی رو نمی تونستم درارم که رفتم سیلی ...

عهههه دمت گرم گفتی❤️🤩بخدا خیلی استرس داشتم گفتم نکنه نتونم دربیارم از سیلیکونی 

عه پس امیدوار بشم به انتخاب قالبم😅 چون شک داشتم بهش که خوب ژله ازش درمیاد یا نه همیشه با پلاستیکی ...

نه خوب میشه خیلی خوشگل میشه خیالت راحت

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
نه خوب میشه خیلی خوشگل میشه خیالت راحت

قربونت عزیزم ان شاالله با دعای شما🙏🏻💓

قربونت عزیزم ان شاالله با دعای شما🙏🏻💓

عزیزی ان شاءالله بهترین مهمونی رو میدی خانم گل🌹😘

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
عهههه چه خوب  من همیشه با قالب پلاستیکی ژله درست کردم و مشکلی نداشتم این دفعه قالب سیلیکونی ب ...

شنیدم میگن موقع درآوردن اول بذارید توی آب گرم که ژله از بدنه قالب جدا بشه و بعد دربیارید. ولی خودم تجربشو نداشتم تا حالا

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزی ان شاءالله بهترین مهمونی رو میدی خانم گل🌹😘

ممنونم ازت مهربون🙏🏻💓

شنیدم میگن موقع درآوردن اول بذارید توی آب گرم که ژله از بدنه قالب جدا بشه و بعد دربیارید. ولی خودم ت ...

ممنونم عزیزم💓