2777
2789
عنوان

ژله رنگین کمان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 43 پست
اخه چون رنگین کمانه چطور اضافه کنم ی لایه اخرو بیشتر بریزم یجوری میشه بقیه نازک این بیشتر 

نه شما میگی ۲۴تالیوان تهیه کردی. هرچقدر که برای هر لیوان میخوای بریزی بریز فکر اینو نکن که مثلا رنگ قرمز و به همه برسونم. مثلا به ۱۵ تا لیوان میرسه به بقیه ش نه برای بقیه ش برو بخر و دوباره از اول درست کن

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من هر رنگ ژله رو با بستنی قاطی کردم لایه لایه ریختم خیلی خوشگل سد روی هر رنگی ی لایه رنگ مات هم ...

عه من میخواستم جداگانه درست کنم ی لایه روشن ی لایه ترکیب با بستنی 

نه گلم شیشه ایه

شما تاحالا با سیلیکونی برای ژله کار کردی؟؟؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

چقدر کمه بنظر شما

نمیدونم والا هر ژله چند تا لیوان میده؟ی دونه رو اماده کردی قبل اینکه قالب بریزی بزاری ببنده بریز تو ی لیوان ببین ی بسته چند لیوان میده بهت.البته سر پر نریز همونقدر ک مد نظرته بریز

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
عه من میخواستم جداگانه درست کنم ی لایه روشن ی لایه ترکیب با بستنی 

اونم خوبه ولی وقتی هر رنگی و با بستنی قاطی کنی مثلا قرمز و .انوقت ی لایه قرمز میبنده بستنیشم صورتی میشه خیلی وشگل میشه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
اره گلم قالب بزرگ ایندفعه برای تنوع و‌شیشکیش رفتم ظرف تک نفره خریدم

عهههه چه خوب 

من همیشه با قالب پلاستیکی ژله درست کردم و مشکلی نداشتم

این دفعه قالب سیلیکونی بزرگ گرفتم برای مهمونی جمعه م.

خیلی استرس گرفتم که نکنه خوب درنیاد...

شما با قالب سیلیکونی کار کردی مشکلی نداشتی باهاش؟؟؟ راحته درآوردم ژله ازش؟؟

ن اتفاقا بزرگه خیلی راحت در اومد قبلش چربش کردم راحت در اومد

عه چه عالی👌🏻

ان شاالله ژله هات این دفعه هم مثل همیشه عالی بشه🙏🏻❤️

یه سوال کسی از قالب سیلیکونی برای ژله استفاده کرده؟؟ 

اره من استفاده میکنم خوبه

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.