2777
2789
عنوان

سرفه

43 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .پسر من 6 سالشه .قرصای ازیترومایسین یه بسته مصرف کرده ولی هنوز سرفه خلطی داره واینکه دومین باره که مریض میشه.

میشه لطفا منو راهنمایی کنید اگر تجربه ای دارید ممنون میشم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم یه ماه پیش آنفلوآنزا گرفتم و هنوز سرفه‌هام قطع نشده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

پسر من یه بسته 500 خورده .ببرمش دوباره دکتر ؟6 روز خورده 

به نظرم چک بشه بهترِ

چون این آنفلانزا متاسفانه فوق العاده چرکی هست و درمان نشه دوباره بر میگرده

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
انشاالله که سبک بگیره و زودتر خوب بشه .نگران نباش عزیزم

انشالله عزیزم خودم باردارم شوهرم خونه نیست دو روز سر کار. خونه مادر شوهرمم.اینجام سه تا بخاری دارن ولی چون گرمایین ی دونه رو کلا روشن کردن خونشون سرد پتو میکشم روش تبش میره بالا از روش برمیدارم هوا سرد کاش خونه خودم بودم

انشالله عزیزم خودم باردارم شوهرم خونه نیست دو روز سر کار. خونه مادر شوهرمم.اینجام سه تا بخاری دارن و ...

میدونم سخته .من تا دوسال پیش رادیاتورای خونمون کم بود شوهرم دستش خالی بود .بخدا تو چادر مسافرتی میخوابیدم تو خونه خودم انقدر که سرد بود .هیچکسم نمی دونست .پسرم کوچولو بود.انشاالله که همه چی درست میشه توکلت بخدا باشه.یه چادر یا ملاحفه بکش روش .شیاف بده بهش.انشاالله خوب میشه.