لبو و کادو بخر بپز بده بخوره عالیه و پونه و آویشن با نبات هم عالیه تنها چیزی که ما رو نجات داد با شلغم سینه رو نرم میکنه سرفه کم میشه حتما بخر امتحان کن نتیجه اشو میبینی
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
انشاالله که سبک بگیره و زودتر خوب بشه .نگران نباش عزیزم
انشالله عزیزم خودم باردارم شوهرم خونه نیست دو روز سر کار. خونه مادر شوهرمم.اینجام سه تا بخاری دارن ولی چون گرمایین ی دونه رو کلا روشن کردن خونشون سرد پتو میکشم روش تبش میره بالا از روش برمیدارم هوا سرد کاش خونه خودم بودم
انشالله عزیزم خودم باردارم شوهرم خونه نیست دو روز سر کار. خونه مادر شوهرمم.اینجام سه تا بخاری دارن و ...
میدونم سخته .من تا دوسال پیش رادیاتورای خونمون کم بود شوهرم دستش خالی بود .بخدا تو چادر مسافرتی میخوابیدم تو خونه خودم انقدر که سرد بود .هیچکسم نمی دونست .پسرم کوچولو بود.انشاالله که همه چی درست میشه توکلت بخدا باشه.یه چادر یا ملاحفه بکش روش .شیاف بده بهش.انشاالله خوب میشه.