2777
2789
عنوان

میگین توهین کردم 😪

26 بازدید | 12 پست

اوناییکی میگن من توهین کردم ! مگه اسم قومی و یا چیزی اوردم ! به اون دسته افراد گفتم که خیلی میندازن به اصالتشون و بی احترامی میکنن ! وقتی کسی حد خودشو بدونه ! و چرت و پرت نگه به طرف مقابلش این اجازه رو نمیده که چرت وپرت های بیشتری و حرف های اضافه تری بگه !😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم جدایِ از نژاد و قومیت یا ملیت هممون انسانیم

ایرانی و عرب و اروپایی و افغانی و هندی و...نداره

هر انسانی با توجه به شخصیتش محترمه

اگر هم کسی بهتون حرفی زده شما اهمیت ندید؛اونا درک و فهم درستی نداشتن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من بشما کارندارم 

ولی اینجا یجوری شده مردم همه عصبانیت و عقده فروخورده و خشمشون رو میام تو تاپیکای هم بی جهت خالی میکنند

بابا اروم باشید اینقدر بیخود بهم نپرید 😐

معلمی شغل نیست عشق است

چی شده خواهرم😑😑😑

یه تایپیک گذاشتم برای اوناییکی نژاد پرستن و بی احترامی میکنن به بقیه قوم ها!منم نوشتم اگه اینا که بی احترامی میکنن به اصالتشون افتخار میکنن چرا انقدر نسلشون  بیشعور و گاون ! میگن توام توهین کردی الان جوابشونو دادم !

یه تایپیک گذاشتم برای اوناییکی نژاد پرستن و بی احترامی میکنن به بقیه قوم ها!منم نوشتم اگه اینا که بی ...

جدی نگیر بیخیال 

اونی که هنوز تو اون مرحله که به نژاد و قومیت افتخار کنه مونده که اصلا حرف قبول نمیکنه حتی اگه درست باشه باید نادیده گرفته بشن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من بشما کارندارم  ولی اینجا یجوری شده مردم همه عصبانیت و عقده فروخورده و خشمشون رو میام تو تاپ ...

تو از کجا میدونی بی جهت و بیخوده شاید اعصبانیتش واسه یکی از همین تایپیکا باشه !

تو از کجا میدونی بی جهت و بیخوده شاید اعصبانیتش واسه یکی از همین تایپیکا باشه !

بابا من شمارو نمیگم ای بابا😐😐

زدن یه تاپیکو بیخود تعطیل کردن اونو میگم😕😕😕

معلمی شغل نیست عشق است

عزیزدلم جدایِ از نژاد و قومیت یا ملیت هممون انسانیم ایرانی و عرب و اروپایی و افغانی و هندی و...ندار ...

واقعا از ته قلبمم دوست دارم ولی با اوناییکی من برخورد داشتم اکثرشون ایطورین !! خیلی از ایناهم فک میکنن خیلی   شخصیت گنگی دارن ولی نمیدونه کسی که اسکله خیلی از اون بهتره !

بابا من شمارو نمیگم ای بابا😐😐 زدن یه تاپیکو بیخود تعطیل کردن اونو میگم😕😕😕

اونم تایپیک من بود ! واسه اینکه جواب بی احترامی هاشونو دادم ! اه عصبانیم میکنن دلم میخوا کل تایپکارو بکنم تو حلقشون 😪 اخه یکی نی بهش همه انسان هارو خدا افریده با چه دلیلی بخاطر نژاد یه قومو پایینتر از بقیه نشون میدی و خودتو برتر!