اوناییکی میگن من توهین کردم ! مگه اسم قومی و یا چیزی اوردم ! به اون دسته افراد گفتم که خیلی میندازن به اصالتشون و بی احترامی میکنن ! وقتی کسی حد خودشو بدونه ! و چرت و پرت نگه به طرف مقابلش این اجازه رو نمیده که چرت وپرت های بیشتری و حرف های اضافه تری بگه !😂
عزیزدلم جدایِ از نژاد و قومیت یا ملیت هممون انسانیم
ایرانی و عرب و اروپایی و افغانی و هندی و...نداره
هر انسانی با توجه به شخصیتش محترمه
اگر هم کسی بهتون حرفی زده شما اهمیت ندید؛اونا درک و فهم درستی نداشتن
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یه تایپیک گذاشتم برای اوناییکی نژاد پرستن و بی احترامی میکنن به بقیه قوم ها!منم نوشتم اگه اینا که بی احترامی میکنن به اصالتشون افتخار میکنن چرا انقدر نسلشون بیشعور و گاون ! میگن توام توهین کردی الان جوابشونو دادم !
عزیزدلم جدایِ از نژاد و قومیت یا ملیت هممون انسانیم ایرانی و عرب و اروپایی و افغانی و هندی و...ندار ...
واقعا از ته قلبمم دوست دارم ولی با اوناییکی من برخورد داشتم اکثرشون ایطورین !! خیلی از ایناهم فک میکنن خیلی شخصیت گنگی دارن ولی نمیدونه کسی که اسکله خیلی از اون بهتره !
بابا من شمارو نمیگم ای بابا😐😐 زدن یه تاپیکو بیخود تعطیل کردن اونو میگم😕😕😕
اونم تایپیک من بود ! واسه اینکه جواب بی احترامی هاشونو دادم ! اه عصبانیم میکنن دلم میخوا کل تایپکارو بکنم تو حلقشون 😪 اخه یکی نی بهش همه انسان هارو خدا افریده با چه دلیلی بخاطر نژاد یه قومو پایینتر از بقیه نشون میدی و خودتو برتر!