2777
2789

شخصی را میبینم که وارد زندگی تو شده و تا کنون هم به تو ضرر مالی وارد کرده است. او را بخشیده ای اما باز هم به تو ضرر خواهد زد. به نفع توست هر چه زودتر او را از زندگی خودت بیرون کنی.

. فرد عاقلی هستی. می توانی راه را از بیراهه تشخیص بدهی به واسطه همین روشن بینی و ضمیر روشنی که داری هربار سختی بخواهد به سراغت بیاید با تدبیر صحیح آن را از خودت دور می کنی

. تا ۲۵ ماه دیگر به یک سفر میروی، در آن سفر با فردی آشنا میشوی که میتواند در پیشرفت کاری بسیار به تو کمک کند. این فرصت را از دست نده چرا که بواسطه همین آشنایی خواهی توانست از رقیبانت پیشی بگیری. بطور کلی وقتی تصویر تخت خبر از یک سفر بزرگ دارد که شرح آن همانی بود که برایت گفتم.

. مدتیه که تو زندگیت دچار دو دلی شدی، میخوای وضعیت خودتو تغییر بدی، راهکار هم به ذهنت میرسه ولی عملی نمیکنی، همش با خودت میگی اگه نشه چی، یا اگه فلان کار دیگه رو بکنم شاید بهتر باشه. بهت پیشنهاد میکنم دو دلی رو کنار بزاری چون مانع پیشرفتته، اولین کاری که بنظرت درست اومد رو بدون وسواس و دو دلی انجام بده. انشالله در اون موفق خواهی شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصی را میبینم که وارد زندگی تو شده و تا کنون هم به تو ضرر مالی وارد کرده است. او را بخشیده ای اما ب ...

مرررسی چقدر اخرش دقیق بود❤ 

💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜
حسش بهم؟

واست یک طوطی افتاده، اگه فرزند درای فرزندت سفری میکنه که مدتی از هم دورخواهید بود. اگه مجرد هستی از یک سفر کرده یک سوغات بهت میرسه که خوشحالت میکنه. افراد چرب زبون اطرافت میبینم. گول حرف های قشنگ آدما رو نخور. قبل از اعتماد به هر کسی امتحانشون کن تا متوجه بشی ارزش اعتمادت رو دارن یا نه.. در فنجانت خرس افتاده و نشان از دشمنی بد ذات می دهد. مراقب باش که دشمن بدی است و به تو رحم نخواهد کرد. از تند خویی بپرهیز که همین اخلاق تو را در شرایطی قرار خواهد داد که آن شخص بر تو چیره شود
. از لحاظ مالی نه میشه گفت وضع مالیت خوبه و نه در خراب، یک حد نرمال رو داری، واست خونه افتاده، گشایش توی مسایل مالی برات میبینم. اگه میخوای خونه بخری یا خونه رو عوض کنی الان بهترین موقعیت هست واست.. از زنبور عسلی که در فالت افتاده مشخص می شود دنیا روی خوشش را می خواهد به تو نشان بدهد. عنقریب است که خیر و برکت، ارث و میراث، مال و منال همگی به تو روی بیاورند. سعی کن به درستی از آنها استفاده کنی که اینها به همان اندازه که شیرین و خوب هستند می توانند موجب دردسر تو نیز بشوند

واست یک طوطی افتاده، اگه فرزند درای فرزندت سفری میکنه که مدتی از هم دورخواهید بود. اگه مجرد هستی از ...

حس شوهرم بهم

بچه ی بعدیم چیه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
منم میخوام😕

تو رو در جایگاه اشراف و بزرگان میبینم، نه صرفا از نظر مالی میتونه از نظر جایگاه در نظر دیگران باشه. بواسطه کاری که انجام میدی نزد دیگران عزیز و بزرگ میشی. قدر موقعیتی که برات فراهم میشه رو بدون چون میتونه شروعی باشه برای موفقیت های بیشتر. حواست را شش دانگ جمع کن. این فقط یک هشدار است. کاری نکن که باعث پشیمانیت شود. تو را در وضعیتی می بینم که آبرویت رفته و مشکلاتت چند برابر شده. اگر با احتیاط عمل کنی شاید بتوانی جلوی این آبروریزی را بگیری

. صاحب فرزندان زیادی میشوی. لوبیا خبر از فرزند میدهد. فرزاندنی که هر کدام به موفقیت خواهند رسید و باعث شادمانی تو خواهند شد.

. چند صباحی است با یکی از آشنایان بگو مگو و دعوا دارید. در فنجانت تصویر زنگوله افتاده، سعی کن بیشتر سکوت کنی تا سر و صدا. اگر میخواهی مشکلت حل شد قدری صبر و سکوت کن. اینگونه طرف مقابلت نیز آرامتر شده و رابطه تان ختم به خیر می شود

ننه قمر جون شمام اومدی میشه بی زحمت بگی با امیر ازدواج دارم ؟ کی؟

سلام گلم احتمالش بالای۶۰ درصدا اگه بشه تا اخر۱۴۰۲ حتمی میشه

یعنی ممکنه مثلا ی هفته بعدم بشه 

ولی من بطور کلی گفتم زمانو

مادر امیر تونظرش یکی دیگ رو نداره؟

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
میشه لطفا بهم بگی حسش بهم چیه؟

یه دوست داشتن همراه باحس خوب