2821
2789
عنوان

سقد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر زنان معروفی هم بود ت چهارراه طالقانی حالا اسمشم نمیبرم

از من به شما نصیحت هیچوقت نرو‌پیشش‌دیگه چون حتی نمیدونه سونوقلب توی۸هفتگی نمیدن اونم تازه اگه قلب نداشته باشه ۲هفته بعد سونو‌میدن

بعدم چه دکتر واردیه که میکه بری قرص های قاچاقی بخری که یک ذره هم سیف نیستن و از اون بدتر باکارش باعث شده توی خ‌نه سقط کنی

خونریزی شدید کردی جی؟باقیمانده داشتی چی؟الان به انواع تقویتی ها و سرم و....نیاز داری،اونا چی؟

سلام دکتر گفت ظربان نداره هفت هفتس نمونه بهتره

کاش تا هفته ۹ صبر میکردی شاید تشکیل میشد

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

اخی عزیزم چقد زمان برد سقط شد  من دردو تحمل میکنم فقد از خدا میخام سقط بشه نمونه کارم ب کورتاژو ...

با چهاردع تا قرص سایتوتک و کلی هم داروی گیاهی نزدیک به یه هفته دردو خونریزی بعدش با ورزش و از پله بالا و پایین پریدن دفع شد

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز