2821
2789
عنوان

سقد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 110 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا

اره،من خیلی بدبخت بودم بعدش رقتم پیش دکتر گفت بیش از حد قرص خوردی احتمال داشته بری کما

ولی خدا کمکم کرد

حتی داروهای گیاهی ک میخوردم میگفت هر لیوانش رو با ربع کیلو نبات بخور که شددددید فشارو میاره پایین و احتمال کما رفتن داری،،خیلی ریسک بزرگی کردم من خیلی

هفتت پایینه سقط شده . منم یه سقط داشتم کلا همین جوریه . فقط لخته خون ازم خارج شد 

الان دردم کم شده ولی خونریزی ولخته دارم بنظرت دفع شده هفتم شش هفته شش روز بود

ینی صبرکنم دوباره نرم دکتر

من فقط میگم تا موقع ی که لکه بینی نداری حداقل بیمارستان نرو که داغون ت نکنن

حتی ماما های بیمارستان یواشکی گفتن پیاده روی برو و بیمارستان نیا.

اگه میخوای برو پیش دکتر ت از ش مشورت بگیر. واسه من که وقتی از نگرانی هام گفتم، یه سری آزمایش نوشت گفت به شرطی که این آزمایش ها خوب باشن میتونی صبر کنی برای سقط.

مردک بی همه چیز درخواست دوستی نده.

دارو چی میخوردی وقتی بچه افتاد چ شکلی بود 

نمیدونم عطاری داده بود،،وقتی دفع شد یه تیکه تقریبا اندازه کف دست بود یه تیکه گوشت بود اما خب باریک بود پهن نبود یه قسمتش صاف بود یه قسمت تهش پیچ پیچی شبیه بند ناف بود و خونی بود

من فقط میگم تا موقع ی که لکه بینی نداری حداقل بیمارستان نرو که داغون ت نکنن حتی ماما های بیمارستان ...

من خیلی استرس دارم حالم بده واقعا نمیدونم چیکارکنم

یه چیزی بپرسن ازت ناراحت نشی توروخدا میکنم حتما چاره نداشتی ولی چند هفته بودی و بعدش اتفاق بدی تو زن ...

سلام من خودم میدونم که اشتباه کردم یعنی از همون اولش به اشتباهم پی بردم و تنها ارزوم اینه که خدا منو ببخشه ویه بچه سالم بهم بده هیچ شبی نیس که سرمو رو بالشت بزارم گریه نکنم ولی بازم دلم به مهربونی خدا خوشه و امید دارم که میبخشدم مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم دارم ولی الان میدونم که نباید با وجود این مشکلات اون کارو میکردم ولی با این جمله که گفتی اتفاق بدی تو زندگیت نیافتاده چقدر تن بدنم لرزید چقدر بیشتر خودمو سرزنش کردم و حالم بدتر شد 

خواهش میکنم دیگه اینجوری با کسی حرف نزنید ناراحت شدم شاید حقم بوده ولی خیلی تهه دلم خالی شد

سلام من خودم میدونم که اشتباه کردم یعنی از همون اولش به اشتباهم پی بردم و تنها ارزوم اینه که خدا منو ...

منظورم به شما نبود اگه پرسیدم اتفاق بدی تو زندگیت نیفتار برای خودم پرسیدم که افتادم تو این گرفتاری

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز