mati77 مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 161 عنوان سقد | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 110 پست سلام بچها از ساعت 3هر نیم ساعت دوتا قرص گذاشتن زیر زبونم دردام خیلی شده درد دارم ولی نمیدونم چرا نمیوفته فقد خون ولخته میاد ازم توروخدا کمکم کنید 1401/08/24 | 20:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mati77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 161 من وقتی بچه ام یه سالش بود حامله شدم سقط عمد کردم خیلی عذاب وجدان دارم و احساس گناه واسه همون گفتم چجوری سقط کردی منم راهنمایی میکنی تاالان ک احساس میکنم موفق نشدم
mati77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 161 من وقتی بچه ام یه سالش بود حامله شدم سقط عمد کردم خیلی عذاب وجدان دارم و احساس گناه واسه همون گفتم بحرحال نمیشه کسیو قضاوت کرد هرکس ت زندگیش یع دردی داره خدا ببخشه دیگ خودش میدونه ت دل هرادم چیه
damsel عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10894 بیمارستان خیلی اذیت میشی قرص بگیر ت خونه یکم زمان میبره خوشانس باشی زود سقط میکنی منه بدبخت از ساعت ... شوهرت کنارت نیست؟؟
mfawt عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16974 ببین من چن سال پیش بچم مرده بود ت شیکمم دوماه نمیدونستم بعد دوماه خودش خود ب خود ب خونریزی افت ... 😔 ببین یه چیز ازت میخوام خواستی بده نخواستی منو ببخش بابت درخواست ما بجام یه جا ک بچهای نی نی سایت نبودن یه عکس از بچت بهم میدی دوس دارم ببینم برا خودمو اما میترسم اجازه ندن میخوام برا تو رو ببینم
mfmz عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 3980 دوست منم دوسه روز پیش سقط کرد پنج هفته بود و دوتا قرص زیرزبون و با دوتا امپول زد تو خونه یه چهارساعتی طول کشید فقط هم به صورت یه لخته بود که دفع کرد امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.
mati77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 161 عزیزم الان حالت چطوره ؟ ب شوهرت بگو بخره برات بیاره اگ نداری چی عزیزم قرص داد دکتر استفاده کردم فلن دردو خونریزی دارم گاهی هم لخته دیگ نمیدونم کی سقط میشه وچجوری
nazzzbanooo عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 5817 مرسی عزیزم توروخدا دعام کنید سقط بشه دیگ اذیت نشم اسی یه حوله بگو شوهرت بزاره پشت کمرت و اتو بکشه داغ بشه خیلی سریعترمیوفته مادرمنم بااینا سقط کرد..پاهاتم باید بدی بالا
موگندمی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 47 چجوری سقط کردی منم راهنمایی میکنی تاالان ک احساس میکنم موفق نشدم اون بچه پنچ هفته یا هفت هفته اندازه دونه کنجد هس اصلا داخل اون همه خون قابل رویت نیس من به خون ریزی افتادم و بعد پانزده روزم خونریز یم بند اومد تا میتونی بعد قرص ها طناب بزن و بالاپایین بپر و چای نبات زعفرون بخور
mati77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 161 😔 ببین یه چیز ازت میخوام خواستی بده نخواستی منو ببخش بابت درخواست ما بجام یه جا ک بچهای نی ... عزیزم هنوز اون چیزی ک فک میکنم بچستو دفع نکردم فقد زیر دلم درد میکنه خونریزی دارم
موگندمی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 47 اون بچه پنچ هفته یا هفت هفته اندازه دونه کنجد هس اصلا داخل اون همه خون قابل رویت نیس من به خون ریزی ... برای منم دعا کن که خدا منو ببخشه و یه پسر سالم بهم بده
mati77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 161 اون بچه پنچ هفته یا هفت هفته اندازه دونه کنجد هس اصلا داخل اون همه خون قابل رویت نیس من به خون ریزی ... ینی معلوم نمیشه بنظرت پس فردا برم سونو ببینم چیزی مونده
mfawt عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16974 چی عزیزم قرص داد دکتر استفاده کردم فلن دردو خونریزی دارم گاهی هم لخته دیگ نمیدونم کی سقط میشه وچجوری خرما و چای نبات زعفرون باعث میشه زودتر سقط شها بخور حتما یه کوچولو ورزش کن اگ میتونی بالا پایین بپر
mati77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 161 برای منم دعا کن که خدا منو ببخشه و یه پسر سالم بهم بده انشالله خدا بهت یه دوقولو بده نترس خدا بزرگه برابندش بد نمیخاد
mfawt عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16974 عزیزم هنوز اون چیزی ک فک میکنم بچستو دفع نکردم فقد زیر دلم درد میکنه خونریزی دارم اگ خواستی بعد برام بفرست ممنونم انشاالله بدون درد و زودتر دفع کنی