2821
2789
عنوان

سقد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 110 پست
من وقتی بچه ام یه سالش بود حامله شدم سقط عمد کردم خیلی عذاب وجدان دارم و احساس گناه واسه همون گفتم

چجوری سقط کردی منم راهنمایی میکنی تاالان ک احساس میکنم موفق نشدم

من وقتی بچه ام یه سالش بود حامله شدم سقط عمد کردم خیلی عذاب وجدان دارم و احساس گناه واسه همون گفتم

بحرحال نمیشه کسیو قضاوت کرد هرکس ت زندگیش یع دردی داره خدا ببخشه دیگ خودش میدونه ت دل هرادم چیه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین  من چن سال پیش بچم مرده بود ت شیکمم دوماه نمیدونستم بعد دوماه خودش خود ب خود ب خونریزی افت ...

😔 ببین یه چیز ازت می‌خوام خواستی بده نخواستی منو ببخش بابت درخواست ما بجام 

یه جا ک بچهای نی نی سایت نبودن یه عکس از بچت بهم میدی 

دوس دارم ببینم برا خودمو اما میترسم اجازه ندن می‌خوام برا تو رو ببینم 

دوست منم دوسه روز پیش سقط کرد پنج هفته بود و دوتا قرص زیرزبون و با دوتا امپول زد تو خونه یه چهارساعتی طول کشید فقط هم به صورت یه لخته بود که دفع کرد 

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

عزیزم  الان حالت چطوره ؟ ب شوهرت بگو بخره برات بیاره اگ نداری

چی عزیزم قرص داد دکتر استفاده کردم فلن دردو خونریزی دارم گاهی هم لخته دیگ نمیدونم کی سقط میشه وچجوری

مرسی عزیزم توروخدا دعام کنید سقط بشه دیگ اذیت نشم

اسی یه حوله بگو شوهرت بزاره پشت کمرت و اتو بکشه داغ بشه خیلی سریعترمیوفته مادرمنم بااینا سقط کرد..پاهاتم باید بدی بالا

چجوری سقط کردی منم راهنمایی میکنی تاالان ک احساس میکنم موفق نشدم

اون بچه پنچ هفته یا هفت هفته اندازه دونه کنجد هس اصلا داخل اون همه خون قابل رویت نیس من به خون ریزی افتادم و بعد پانزده روزم خونریز یم بند اومد تا میتونی بعد قرص ها طناب بزن و بالاپایین بپر و چای نبات زعفرون بخور

😔 ببین یه چیز ازت می‌خوام خواستی بده نخواستی منو ببخش بابت درخواست ما بجام  یه جا ک بچهای نی ...

عزیزم هنوز اون چیزی ک فک میکنم بچستو دفع نکردم فقد زیر دلم درد میکنه خونریزی دارم

اون بچه پنچ هفته یا هفت هفته اندازه دونه کنجد هس اصلا داخل اون همه خون قابل رویت نیس من به خون ریزی ...

ینی معلوم نمیشه بنظرت پس فردا برم سونو ببینم چیزی مونده

چی عزیزم قرص داد دکتر استفاده کردم فلن دردو خونریزی دارم گاهی هم لخته دیگ نمیدونم کی سقط میشه وچجوری

خرما و چای نبات زعفرون باعث میشه زودتر سقط شها 

بخور حتما 

یه کوچولو ورزش کن اگ میتونی بالا پایین بپر

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز