2777
2789
عنوان

سقد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 110 پست
اسی منم دو ماه دارم ینی ۸ هفته بعد دکترم گفت صبح برو بیمارستان تو چرا خونه ای

بیمارستان خیلی اذیت میشی قرص بگیر ت خونه یکم زمان میبره خوشانس باشی زود سقط میکنی منه بدبخت از ساعت ۳ درد میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم همین طور بود  قلبش واستاده بود  همونا ک گفتم بخور گرمی کمک می‌کنه دردت کمتر شه و ...

دوستم اینجوری بود رفت بیمارستان میگفت اذیت شدم دکتر گفتم قرص بده ت خونه شانسمو امتحان کنم ولی تاالان نمیدونم افتاده یانه چون لخته زیاد دفع کردم

منم نداد  یجا یجا دیگه رفتم اونم ازاد گرفتم چون کسیو نداشتم بیمارستان بالاسرم باشه یه بچه یه سا ...

عزیزم 

الان حالت چطوره ؟ ب شوهرت بگو بخره برات بیاره اگ نداری 

۹ روزه بچم مرده یه لکه خون حتی ندارم 

ببین  من چن سال پیش بچم مرده بود ت شیکمم دوماه نمیدونستم بعد دوماه خودش خود ب خود ب خونریزی افتادم حالا فک کن مرده بود انقد درد داشتم دوروز بعدش بچه افتاد چن روز بعدش جفتش همچیش سالم کیس آبم ترکید بعدش خونریزی