2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن پروتئین تراپی فقط دو ماه میمونه که اصلااا نمی‌صرفه با این همه هزینه

نه والا من چهار ماه هست هنوز خوبه ..البته به شرطی که شامپو بدون سولفات و ماسک مو خوب استفاده بشه و حتما بعد حمام خوب مو خشک کنید و روغن آرگان خوب بزنی

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
منم احتمالا برم پروتیین تراپی خداکنه بمونه

یه روش دیگه بود یه خانومی همین جا تبلیغ میکرد صافی بدون مواد با سنگ😐🤔 نمیدونم تاثیر داره واقعا یا نه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

منم میخام برم ولی موندم بین کراتین وپروتیین تراپی 

اگر موهات صافه و فقط خشک وز شده پروتیین

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
نه والا من چهار ماه هست هنوز خوبه ..البته به شرطی که شامپو بدون سولفات و ماسک مو خوب استفاده بشه و ح ...

خب چون موهای شما فر یا مجعد نبوده بخاطر همین مونده‌.

بعد اینم بگم زمانی که کراتین انجام دادم تا چهار ماه فقط از شامپو و ماسک مو کراتین استفاده میکردم بعد چهار ماه سرم شروع کرد به خارش و شوره....چون شامپو بدون سولفات استفاده میکردم کف سرم اصلاا تمیز نمیشد واسه همین مجبور شدم شامپو ضدشوره بزنم که واقعانم تاثیر داشت خارش سرم متوقف شد😁😅

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

الکی بابا این چ سمی بود😂

والا خیلی تبیلغ کرد😁

پروتئین تراپی بیشتر برای احیا هست و صافیش خیلی-کم میمونه کراتین صافی-و ماندگاری داره 

موهای شما بسته به اسیبش اول بستر سازی و احیا میشع بعد کراتین که بنا به جنس و اسیب-موهاتون یا پرو کراتین براتون انجام میشه یا کرا بوتاکس

خدایا مرسی بالخره تونستم دوباره عضوشم😍کراتین کارحرفه ای🙋‍♀بچه ها کاربر جدید نیستم از سال ۹۰توسایت بودم دوتا هم کاربری داشتم شاید باورتون نشه ولی پس وورد هیچ کدوم یادم نبود🤷‍♀️تا اینکه امشب تونستم دوباره وارد بشم تبریک به من تبریک ب شما تبریک به همه😉وای چقد حرص میخوردم نمیتونستم نظر بزارم🤦‍♀️راستی بچه ها هر سوالی در موردابریشم سازی مو داشتید در خدمتم  
خب چون موهای شما فر یا مجعد نبوده بخاطر همین مونده‌. بعد اینم بگم زمانی که کراتین انجام دادم تا چها ...

اشتباهتون این بوده که هر ۷ یا هر ۱۰ روز شامپو معمولی مصرف نکردید .این کار شما باعث ریزش مو هم میشه .همیشه فری سولفات بزنید ۷ روز ی بار سولفات دار