2777
2789
عنوان

جزیره شاتر

638 بازدید | 16 پست

سلام 

من امروز فیلم جزیره شاتر دیدم به نظر شما تدی دیوانه بود یا دیوانه اش کردند چقدر جالب بود

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلم خیلی قشنگی بود چندسال پیش دیدمش به نظرم فیلمی بود که چندین برداشت میشد ازش کرد

دقیقا همین طوره ذهن درگیر میشه که ایا دیوانه بود یا دیوانه اش کردند

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
فک کنم منم دیدم  همونیه که طرف جنگ رفته بود تو دیونه خونه بود انگار جنگ تموم شده بود ولی یارو ه ...

ببین اونی هست که بهش میگن در یک تیمارستان یکی گم شده این میره و بعد میگن که خودت اون بیمار 67هستی و اونی که  دنبالشی خودتی 

نه دیوونه بود دیگه اخرش مشخص شد خاطراتش هم یادش اومد ولی باز یادش رفت که دوستش ناراحت شد و سر تکون د ...

پس اول فیلم چی با کشتی امدن همش توهم بود؟؟؟

پس اول فیلم چی با کشتی امدن همش توهم بود؟؟؟

همش توهمه حتی دم سلول اون یارو هم که میرن اون هی میگه تو کشتیش...منظورش به زن تدیه...من اونجا شک کردم اخر فیلم مطمئن شدم ...فیلم ناشناس لیام نیسون هم تو همین مایه هاست

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
اره زدم تبلیغ هاشو دیدم خودشه خیلی قشنگ بود

اره خیلی ببینید حتی اینجا هم هرکسی یک برداشت کرده یکی میگه دیوانه بود یکی میگه دیوانه اش کردن 

اخ عاشق این جور فیلم های رازالودم

همش توهمه حتی دم سلول اون یارو هم که میرن اون هی میگه تو کشتیش...منظورش به زن تدیه...من اونجا شک کرد ...

اره راست میگی اون یارو میگفت اون جای چسب روی پیشونی اش هم فکر کنم عملش کرده بودند