2777
2789
عنوان

دارم آتیش میگیرم 😂😐

111 بازدید | 12 پست

سلام وقت بخیر 

اولیای گرامی لطفا در مورد جای دانش آموزان صحبت نکنید .

بهترین روش گردشی بود که بعضی از اولیا و دانش آموزان می اومدن شماره های جلوی میز رو پیدا می کردند و می نشستند و من از اون طرف پاسخگوی اولیا بودم .

حدود دو ،سه هفته است که جای دانش آموزانو به اندازه قدشون تعیین کردم ولی باز اولیاهای زیادی میگن چرا بچه ی من آخرهای میز نشسته ، چرا با فلانی نشسته ؟ یا دوست داره با فلان شخص بشینه .

چه کسی راضی میشه الان که به ترتیب قد هست دانش آموز قد بلندتر بیاد جلو بشینه و دانش آموز قد کوتاه آخر ردیف ؟

من بخاطر صحبت هایی که دانش آموزان با دوست صمیمیشون می کنند و باعث حواس پرتیشون میشه از هم جدا می کنم .

مگه ما چندتا میز ردیف های اول داریم ؟

لطفا چه تو پی وی یا چه حضوری یا تلفنی درمورد جای دانش آموزان صحبت نکنید ، بعد از مدتی احتمالا جابه جا بشه ، احتمالا .

در مورد جای دانش آموزان من پاسخگوی شما اولیای محترم  نیستم .

تو پی وی گفتم ک جای پسرمو با همون میزای اخر عوض کن ،بچمو اذیت میکنه بغل دستیش ،

تو پی وی جوابمو نداده رفته تو گروه گزاشته،اون مادری ک قد فرزندش کوتاهه حق داره ولی منی ک پسرمو اذیت میکنه حق ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم اینو فرستادممم 👇

مهم یادگیری فرزندان ماهست 

چ میز اخر ،چ میز اول فرقی نداره

ولی راجع ب شیطنت دانش اموزان هم لطفا رسیدگی کنید،چون باعث اختلال در روحیه فرزندانمون میشه🙏

💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه جالب من از اول دبستان طبقه اخر بودم و همیشه با ذوق میرفتم ته کلاس اصلا دعوا بود سر نیمکت اخر😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ی غول تو کلاس ما بود میرفت میز اول مینشست چنددددش

اره واقعا نمیشه گفت یادش بخیر 

ولی زمان ماهم دوتا بودن یکیشون از لحاظ هیکل ددوبرابر من بود.یکیشون واقعا قدش بلندتر بود

ولی بردنشون‌‌جلو.

ماهم همش اون عقبا حرفم می‌زدیم که چرا .مدیر که دیگه واسه خودش اژدهایی بود ظاهر میشد

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)
تورو بخدا اینقد توکار معلم دخالت نکنید ‌بچه خودتون لوس وابسته میشه و...

بزارم اذیتش کنن ،اگه توجه میکرد نیاز نبود ک من بگم بهش 

ب بچم میگم ب خانومت بگو ،میگه خانوم دعوام میکنه 

💔
مشکل ته کلاس بودن نیس ک 

مشکل شمارو میدونم

اون قسمتی که میرن شماره پیدا میکنن که ردیفای اول بشینن منظور حرفم بود

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
حالا خوب جواب دادم یا ن خاهر 😂😂😂😂😂

اره عزیزم

بزارم اذیتش کنن ،اگه توجه میکرد نیاز نبود ک من بگم بهش  ب بچم میگم ب خانومت بگو ،میگه خانوم دع ...

نه گلم بهش بگو اذیتش میکنن اسماشونو بده ولی اینور بشینه اونور بشینه ،میز اول باشه میز سوم .یا تکلیف زیاده ،یا کمه....اینا نباشه