2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 60 پست
من میترسم😥😥😥چون شوهرم تو ظاهر خیلی خوبه همه پشتش ان میترسم بد طلاق بگن این گناهکاره

خب بگن مگ مهمه 

باید خیلی فکر کنی و باخودت کلنجار بری وقتی تونسی کفس اهنی بپوشی از این دادگاه ب اون دادگاه بری وقنی تونسی پی هم حرف و حدیثارو ب تنت بمالی و تونسی کلا قید شوهرتو بزنی اونموقع تصمیم ب طلاق بگیر 

بابا منظورم اینه نمیدونن این تو خونه چه وحشیه 

آها آره.ببین طلاق آخرین راهه اگه میتونی درستش کنی بمون من نتونستم.ولی اگرم نتونستی به حرف مردم فک نکن حرف مردم‌بادهواست واسه خودشون بگن برات‌مهم نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آها آره.ببین طلاق آخرین راهه اگه میتونی درستش کنی بمون من نتونستم.ولی اگرم نتونستی به حرف مردم فک نک ...

طلاق واسه اینا مثلع آب خوردن تو بیرون انقدر آقا هستن ولی خونه وحشی پسرعموش زنش طلاق گرفت همه گفتن تقصیره دختره بودها درحالی بچه بود۱۶سالش بوده اندازه ی خر از بیچاره کار میکشیدن همه گناها افتاد گردن دختره اون الان مجرد خونس سره ۲ماه برای پسره دختر گرفتن دوباره عروسی مفصل

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
هوف ازدواج بده بده یعنی چن روز پیش میگم من ۷ماهه شو رت نخریدم از بین رفتن بریم ۶تا بخریم میگ چخبره ا ...

باورت میشه من پنج سال ازدواج کردم ی لباس درست حسابی نپوشیدم وقتی خونه مامانم بودم بهترینارو برام میخرید

باورت میشه من پنج سال ازدواج کردم ی لباس درست حسابی نپوشیدم وقتی خونه مامانم بودم بهترینارو برام میخ ...

با اینکه خونوادن وضعشون خوب نی زیاد ولی مادرم  همش لباس میخره آخر دیروز گفتم مادر من حق نداری برام چیزی بخری دیگ پرو شده این

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
طلاق واسه اینا مثلع آب خوردن تو بیرون انقدر آقا هستن ولی خونه وحشی پسرعموش زنش طلاق گرفت همه گفتن تق ...

خب آره اینام هست توفرهنگ ما پسر مطلقه اگه با دختر ازدواج کنه عیب نیست ولی اگه ی زن باپسر ازدواج کنه و ی جشن کوچیکم بخواد بگیره کلی حرف میزنن

نمیدونم ببین فقط خسته دوران شیرین امو زهرم کردن

من خودم امروز یه تاپیک زدم کلی مشورت گرفتم،خراب خرابم ولی حرفارو که میخوندم فهمیدم تنها نیستم،ماها فک میکنیم همه اوکی اوکین فقط زندگی ماس که زهرمار شده همه همینن بدبختی دیگرانو بشنوی مال خودت کوچیکتر میاد به نظرت.خیلی بسنج.

ببین همه مردا عین همن نوع مشکلاتشون فرق میکنه هیشکی ایدآل که نیست.بخدا اونی که تو فک میکنی خوشبخت ترینه بشکافه ببینی میفهمی خوشبخت مطلق وجود نداره.قدرت میخواد اگه قوی باشی هم متاهل خوبی میشی هم مجرد خوبی فرقی نمیکنه.خود من آدم ضعیفی ام هم مجردیم هم متاهلیم نگا کن ببین چقد قدرت داری قدرت روانی اگه داری همین متاهلی رو میتونی قشنگش کنی اگه قدرتشو نداری طلاق نگیر چون سخت تره

با اینکه خونوادن وضعشون خوب نی زیاد ولی مادرم  همش لباس میخره آخر دیروز گفتم مادر من حق نداری ب ...

مامان منم اینجوریه تا حالا ندیدم واسه خودش ی روسری بخره ولی هروقت میره بازار چیزی میبینه برای من میخره هرچی هم میگم نخر گوش نمیکنه

من شیش ماه رفتم،دو ماهه برگشتم،رک بگم رفتم دیدم سخت تره

الان رفتم بهش گفتم گشنمه ناهارم نخوردم نون نداربم گفت دست و پا داری ک

مامان منم اینجوریه تا حالا ندیدم واسه خودش ی روسری بخره ولی هروقت میره بازار چیزی میبینه برای من میخ ...

ببین  من حالم بده خدا کمکم کنه الان رفتم میگم ناهار نخوردم نون نداریم میری بگیری میگه خودت دست و پا دارب

چرا؟دعوا کردین؟قهرین؟یا کلا این شکلیه؟

اصلا دعوا نکردم پری روز همینطوری حرف میزدیم کارای جاریم بهش گفتم چون۸ساله زندیگم زهر کردن جاریم و خواهرشوهرم یدفعه جاریم نفرین کردم گفت بیچارس داداشم اون زنداداشمه چرا نفرین میکنی گفتم تو سره اون هزاربار منو زدی ولی الان زورت اومده

[QUOTE=259300745]ببین  من حالم بده خدا کمکم کنه الان رفتم میگم ناهار نخوردم نون نداریم میری بگی ...

خدا پشت و پناهت باشه