2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 60 پست
الان شوهرت موافق طلاق هست؟

نمیدونه هیچی من تو ذهنم طلاق میچرخه

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
قضیه اش طولانیه  من ۱۸ سالگی باهاش آشنا شدم از اولش خانواده هامون مخالف بودن و از هم خو ...

منم ۸ساله ازدواج کردم ندارم بچه

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهانه گیری های الکی شوهرم.وابستگیش به خانوادش مخصوصا مادرش.دخالت مادرش.

بعد به هرکی بگی میگن اینا چیزی نی مهم اینه کار کنه یا آقاس

سخته،تو ایران سخت تره! آدمایی رو دیدم که از بدترین شرایط کشیدن بیرون ولی الان به شدت پشیمونن. چنتا ...

ازدواج کردن همچین چیز خاصی نیست که میگین مجردا خواستگار ندارن چه برسه مطلقه ها!!

اگه محکم و قوی باشی کسی جرات حرف زدن نداره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ازدواج کردن همچین چیز خاصی نیست که میگین مجردا خواستگار ندارن چه برسه مطلقه ها!! اگه محکم و قوی باش ...

من اینو میدونم جدا از ازدواج بالاخره آدم روزی به جایی ک لیاقتش هست میرسه

اها یعنی فعلا تو فکرطلاق  هستی؟؟؟ هیچ کاری برا طلاق نکردی؟

اره من تو فکرشم نه هیچی خونوادمم هنو نمیدونن

آره دقیقا میگن معتاد نیست و فلان ولی من حاضرم معتاد باشه انقد بچه ننه نباشه

تو فامیل ب شوهر من میگن زن ذلیل 

من اینو میدونم جدا از ازدواج بالاخره آدم روزی به جایی ک لیاقتش هست میرسه

دقیقا.فقط تلاش و اعتماد به نفس می خواد.والا من وضعیت الانم رو با بهترین ازدواج عوض نمی کنم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خب زن ذلیل باشه که خوبه اینا مامان ذلیلن

بابا منظورم اینه نمیدونن این تو خونه چه وحشیه 

دقیقا.فقط تلاش و اعتماد به نفس می خواد.والا من وضعیت الانم رو با بهترین ازدواج عوض نمی کنم.

هوف ازدواج بده بده یعنی چن روز پیش میگم من ۷ماهه شو رت نخریدم از بین رفتن بریم ۶تا بخریم میگ چخبره احسان میدی یا میگم لباس خونه گرم نیاز دارم ول کن باباها شو رت و تاپ بپوش

ازدواج کردن همچین چیز خاصی نیست که میگین مجردا خواستگار ندارن چه برسه مطلقه ها!! اگه محکم و قوی باش ...

این مردم خییییلی کم فرهنگ تر از اینان که حرفی نزننو شوهر داشتنو شاخ غول شکستن ندونن.مگر اینکه از نظر روانی انقد قوی باشی که برات مهم نباشه و نتونه روت اثر بزاره،ضعیف باشی له میشی