2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین همتون

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش که به نظر سخت نمیاد ولی همچنان حقوقش خیلی کمه برای ۱۰ ساعت کار در روز سرویس بیمه ناهار و … دار ...

کارش من قبلا کار کردم خیلی اسونم نیس خیلی دقت میخاد کار اشتبا وخراب بیرون نره سرویس نه ناهارم نه  تایمش مشکل دارم وحقوقش☹

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

حقوقش خییییلی کمه 

اما اگه خسته نمیشی و موقتی مثلا تا عید میخوای بری 

برو بعد بذارش کنار چون واقعا منصفانه نیست تایم بالا درآمد کم

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
بیمه بعده سه ماه ناهار که نه نمیدن خودمون باید ببریم من قبلانم شاغل بودم

برا ما نهار میدن البته هنوز نرفتم ولی مدیرشکفت نهار هم میدن 

و اگر کارت خوب باشه باید  بیمه میکننن. 

ببخشید  فواید بیمه چیه ؟؟

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
اوووه چخبره ساعت کاری خیلیه عزیزم حقوقش کمه ارزش خستگیشو نداره بنظرم

دقیقا منم بخاطر همین دو دلم☹

حقوقش خییییلی کمه  اما اگه خسته نمیشی و موقتی مثلا تا عید میخوای بری  برو بعد بذارش کنار ...

. منم میخام برم تولید شهرموم. ماهی یک ملیون. 

بخودا مجبورم باز حقوق اون خانوم بهتره 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
حقوقش خییییلی کمه  اما اگه خسته نمیشی و موقتی مثلا تا عید میخوای بری  برو بعد بذارش کنار ...

اره دقیقا تایم بالا حقوق کم بخاطرهمین دو دل هستم☹اره تو ذهنم موقتی تا عید بودش ک برم وگرنه ارزش نداره

برا ما نهار میدن البته هنوز نرفتم ولی مدیرشکفت نهار هم میدن   و اگر کارت خوب باشه باید &n ...

ناهار ک میدن خوبه بنظرم ساعت کارت از چند تا چنده؟؟

بیمه خب نیاز میشه اگه مثلا سابقه کاریتو بالا ببری بعدک سنت بالا رف میتونی حقوق بازنشسگی بگیری یا که دکتری بیمارستاری میری نیاز میشه با دفترچه بیمه کمتر میشه

کارش من قبلا کار کردم خیلی اسونم نیس خیلی دقت میخاد کار اشتبا وخراب بیرون نره سرویس نه ناهارم نه&nbs ...

اره دیگه کارای مرتبط با لباس دقت و ظرافت میخواد قطعا با این حساب کمه من پیشنهاد کار تولیدی داشتم با حقوق ماهیانه ۶ بعلاوه سرویس و بیمه و ناهار با همین ساعت کاری اما از نظرم نمیارزید و قبول نکردم

واسم دعا کنید🤲🙏
. منم میخام برم تولید شهرموم. ماهی یک ملیون.   بخودا مجبورم باز حقوق اون خانوم بهتره&n ...

عزیزم اگه مجبوری که برو در کنارش بگرد کار مناسبتری پیدا کن

نمیدونم آخه وجدان ندارن این تورم وحشتناک رو نمیبینن دیگه یه تومن واقعا خیلی کمه

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
اره دیگه کارای مرتبط با لباس دقت و ظرافت میخواد قطعا با این حساب کمه من پیشنهاد کار تولیدی داشتم با ...

آره دقیقا منم قبلا کار میکردم حقوقش بیشتر بود ولی دیگ انصاف ندارن حقوقاروخیلیی کم میدن

عزیزم اگه مجبوری که برو در کنارش بگرد کار مناسبتری پیدا کن نمیدونم آخه وجدان ندارن این تورم وحشتناک ...

واقعانم اره والا خیلی پایینه