zmston_sard مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 6229 عنوان بچه ها بیاین همتون 18 بازدید | 27 پست من کار پیدا کردم ۸ صب تا ۶ غروب بعد حقوقش ۳۵۰۰ اگه بخام برم باید زودتر بیدارشمو برم چن ۸ باید شروع به کارکنمموندم چ کنم تاعید برم☹براخودم چیزی بخرم یا ن کارشم تولیدی لباسه تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️ 1401/08/24 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ala_jaan عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 4163 ساعت کاریش زیاده و حقوقش کمچه کاری قراره بکنید؟ واسم دعا کنید🤲🙏
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 حقوقش كمه ها مشكلي نداري؟ساعت كاريش زياده دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
farhan_ashg_maman عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 7761 تولیدی لباس. من پیدا کردم برمن ی ملیون میده آخه مجبورم. برماز شما بیمه هم میکننن ؟؟نهاررو چی عشق💚 کاربری دست دو نفره اوکی😃😃
zmston_sard مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 6229 ساعت کاریش زیاده و حقوقش کم چه کاری قراره بکنید؟ آره دیگ همون من قبلانم شاغل بودم ولی ۳۵۰۰ نبود کارم بسته بندی کنترل کیفت وسرنخ زدن لباسا تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
zmston_sard مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 6229 حقوقش كمه ها مشكلي نداري؟ ساعت كاريش زياده دقیقا بخاطر همین موندم چ کنم دو دل هستم قبلانم من یمدت شاغل بودم تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 دقیقا بخاطر همین موندم چ کنم دو دل هستم قبلانم من یمدت شاغل بودم اينطوري دلسرد ميشي عزيزمصبر كن يه شغل بهتر پيدا كن دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ala_jaan عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 4163 آره دیگ همون من قبلانم شاغل بودم ولی ۳۵۰۰ نبود کارم بسته بندی کنترل کیفت وسرنخ زدن لباسا کارش که به نظر سخت نمیاد ولی همچنان حقوقش خیلی کمه برای ۱۰ ساعت کار در روزسرویس بیمه ناهار و … داره؟ واسم دعا کنید🤲🙏
zmston_sard مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 6229 تا عید ۱۴ تومن جمع میشه میخوای برو جمع کن نمیخوای نرو😁❤️ دو دل هستم 😅بخاطر تایم بالا حقوق پایین تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
sibzmini عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 1104 اوووه چخبره ساعت کاری خیلیه عزیزم حقوقش کمه ارزش خستگیشو نداره بنظرم تویی که داری امضامو میخونی ، میشه برام دعا کنی امسال حقوق تبریز قبول شم😔💜
zmston_sard مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 6229 تولیدی لباس. من پیدا کردم برمن ی ملیون میده آخه مجبورم. برم از شما بیمه ه ... بیمه بعده سه ماه ناهار که نه نمیدن خودمون باید ببریم من قبلانم شاغل بودم تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️