2777
2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست

دوستی دارم ایشون درد پریودیش رو با خوردن خرما و ارده از یکی دو روز پیش از پریودی از بین برده.تا پیش از اون بنده خدا گمان می کرد تنها با ازدواج شاید درد از بین بره.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
دوستی دارم ایشون درد پریودیش رو با خوردن خرما و ارده از یکی دو روز پیش از پریودی از بین برده.تا پیش ...

نه عزیزم من تو مجردی درد نداشتم  

بعد از زایمانم این درد های وحشتناکم شروع شده بودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستی دارم ایشون درد پریودیش رو با خوردن خرما و ارده از یکی دو روز پیش از پریودی از بین برده.تا پیش ...

من از یک هفته قبل پریودیم روغن و نمک و قند مصنوعی و این چیزامو کامل حذف میکنم و فقط گرمیجات میخورم. 

همین خرما و ارده، شیره‌ی انگور، مغزیجات، دارچین و زنجبیل و انواع و اقسام دمنوش...

مسکنم میخورم از روز قبل پریودیم ولی انگار نه انگار

قشنگ میمیرم و زنده میشم

بله خیلی خوبم الان  منم اصلا نمیتونم دارو بخورم مخصوصا اگه داروی گیاهی باشه  دارو های من ...

خداروشکر

کاش میشد درد منم یکم کمتر شه لااقل

پریودی همیشه جز ترسام بوده انقدر که درد میکشم همیشه

من از یک هفته قبل پریودیم روغن و نمک و قند مصنوعی و این چیزامو کامل حذف میکنم و فقط گرمیجات میخورم.& ...

ببین اگه میخوای خودت اصلاح کنی تغذیه تو من یادمه ماه پیش چیا خوردم میتونم بگم اگه دوس داشتی استفاده کن

تخم انیسون و تخم کرفس رو نیم کوب میکردم داخل سه استکان عرق کاسنی یه دور میجوشوندم بدون صاف کردن صبح ظهر شب یه استکان میخوردم 

صبح ناشتا یه لیوان دمنوش تخم کاسنی میخوردم

صبح وشب هم یه لیوان دمنوش (گشنیز .گل سرخ .شیرین بیان وبابونه )میخوردم 

بجز ۴بار سوزن درمانی که تو نسخه ی دوم رفتم اینا برا معجزه کردن

اینا رو مینویسم هم شما استفاده کنین هم اگه یه روزی یکی بخاطر این درد گذرش به این تاپیک افتاد استفاده کنه .ان شاله عافیت و سلامتی روزی هممون بشه

خداروشکر کاش میشد درد منم یکم کمتر شه لااقل پریودی همیشه جز ترسام بوده انقدر که درد میکشم همیشه

اره منم ۷ ۸سال بود که پریودی وحشتناک ترین کابوسم بود دوره پریودیم هم نزدیک هم تموم نشده ۱۰روز درد پریود بعدی شروع میشد .زمین رو گاز میزدم .برا همینه که میخوام نسخمو برات بگم 

تا درمان شی ...نمیتونم بخورمو بو میده بد مزه ست نباید بکنی اگه تحمل درد نداری کارایی که گفتم انجام بده 

اون مواردی هم که گفتم بجوشون بشین توش رو هر روز انجام بده بخیر از روز های پریودی

البته اینم بگم به من ۸ساعت یه بار یه استکان قهوه خوری عرق رازیانه هم تجویز کرده بود که من ترسیدم بهت بگم بعضیا میگن برا همه خوب نیست ولی برا من خدا رو شکر عالی بود