2777
2789
عنوان

پریودی

123 بازدید | 27 پست

من از چند روز قبل پریودیم تا سه روز اول(خصوصاً دو روز اول) طوری دل درد دارم که نمیتونم ذره‌ای تکون بخورم. شدیداً حالم بد میشه و با وجود کلی مسکن و دمنوش و کمپرس گرم و این چیزا بازم اون درد شدید برقراره. در حدی که بدنم دیگه نمیتونه دردُ تحمل کنه و غش میکنم.

تا حالا دکتر زنان نرفتم. به خاطر معاینه و اینا راحت نیستم و خجالت میکشم‌ و اصلاً حس خوبی ندارم. 

ممکنه مشکل داشته باشم و نیاز باشه دکتر برم؟ مثلاً کیست و عفونتی چیزی‌...

یا طبیعیه؟ مادرم میگن وقتی مجرد بودن همینطوری بودن تقریباً‌. 

*مجرد هستم‌ و تا حالا رابطه نداشتم.

برو دکتر خب از چی خجالت میکشی اونا روزی صدتا چیز میبینن سلامتیت مهم تره

انقدر حس بدی دارم

اصلاً حس میکنم تعرض میشه بهم😑😂 

ولی از یه طرف میترسم مشکلی چیزی داشته باشم که انقدر درد دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکل رو داشتم البته مال من ده روز قبل از پریودی شروع میشد تا دو روز اول پریودی .قشنگ درد زایمان طبیعی رو میکشیدم 

کلی هم دکتر رفتم خوب نشدم .الان دوماهه دارم دارو های طب سنتی میخورم باورم نمیشه که بعد ۷سال دوبار پریود بدون درد تحمل کردم .البته بدون درد که نه با کمترین درد

انقدر حس بدی دارم اصلاً حس میکنم تعرض میشه بهم😑😂  ولی از یه طرف میترسم مشکلی چیزی داشته باش ...

ن بابا طوری نیس چن دیقه ای تموم میشه بعدم میپرسن مجردی دیگه معاینه نمیکنن مینویسن برا آزمایش و سونو اکثرا 

منم همین مشکل رو داشتم البته مال من ده روز قبل از پریودی شروع میشد تا دو روز اول پریودی .قشنگ درد زا ...

منم دقیقاً همینم‌

از یکی دو هفته قبلش درد دارم تا چند روز اول‌‌.

من داروی گیاهی هم گرفتم 

یه دمنوش دادن انقدر تلخ بود نتونستم بخورم.

شما چی میخوری؟

سونو آخه چیزی نیس ک حتی شلوارتم نمیکشی پایین نترس بفهمن دختری اصلا معاینت نمیکنن ، برو حتما چن سال د ...

اصن انقدر خجااااالت میکشم که حد نداره 😐😑😂

یکی از دوستام کیست داشت ترکیده بود

میگفت فکر کردم دل درد پریودیه 

دیگه این حالش بد میشه فک میکنن آپاندیسه میبرن دکتر و سونو و اینا میفهمن چی بوده و عمل میکنه 

همیشه استرس دارم اونطوری شم 

میگم تا کارم به عمل نکشیده اگه چیزی هست درمانش کنم 

بازم میبینم همه‌ش دکتر بازی و ایناست میخوره تو پَرم بیخیال میشم

منم دقیقاً همینم‌ از یکی دو هفته قبلش درد دارم تا چند روز اول‌‌. من داروی گیاهی هم گرفتم  یه ...

عزیزم منم داروی گیاهی زیاد خوردم ولی هیچ کدوم موثر نبود 

تا اینکه رفتم  دکتر طب سنتی 

هفته ای یه بار میرم سوزن درمانی چند روز پیش جلسه ی دهم رو رفتم دو جلسه دیگه‌مونده

تو نسخه ی اولم هرشب مخلوط پنیرک .ختمی .بابونه وگل محمدی میجوشوندم میریختم تو تشت تمیز ونیم ساعت مینشستم توش

یه چند تا هم دارو گیاهی بود که خودشون درست کرده بودن دارو ها خیلی زیاد بود

اگه بخوای میتونم از هر دو نسخم عکس بدم ببینی میتونی تو شهر خودتون گیرشون بیاری دارو ها رو

عزیزم منم داروی گیاهی زیاد خوردم ولی هیچ کدوم موثر نبود  تا اینکه رفتم  دکتر طب سنتی  ...

بهتر شدی؟ 

من خیلی بد دارواَم 

هرچیزی رو نمیتونم بخورم

اگه خوراکی نیست لطف میکنی عکس بدی🥺🫂

بهتر شدی؟  من خیلی بد دارواَم  هرچیزی رو نمیتونم بخورم اگه خوراکی نیست لطف میکنی عکس بد ...

بله خیلی خوبم الان 

منم اصلا نمیتونم دارو بخورم مخصوصا اگه داروی گیاهی باشه 

دارو های من خوراکی بودن جوری که تو روز ۶  ۷لیوان دارو درست میکردم میخوردم ..دیگه درد زیاد داشتم مجبور بودم .الانم سومین نسخه رو دارم استفاده میکنم