2777
2789
عنوان

طلاق و حدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 140 پست
بالاخره هر حرکتی ک خودت صلاح میدونی رو بزن تا شوهرت بدونه تو دوسش داری اگه فهمید و اومد ک فبها  ...

اخ کاش منم دل میکندم ازش... کاش متنفر میشدم ازش😭😭😭😭😭خیلی راحت تر بود برام

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
من تهران زندگی میکردم ولی بعد این موضوع بابام متو برد اردبیل اونور هشت ماه زندگی کردم.. الان دوروزه ...

یا خدا 

سرزنش اصلا خوب نیس که سرزنشت بکنم ولی خیلی زود رفتی شکایت کردی

من همسرم یکسال منو گذاشت و رفت و یکسال هر کی گف برو طلاقت رو بگیر گفتم نه درست میشه

زورمو زدم ک درست بشه ولی نشد و دو هفته بعد از قهرم رفتم شکایت کردم 

کلا میگم سر هر قضیه ای ب خودت فرصت بده تو هیجانات تصمیم نگیر ک پشیمونی سودی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا  سرزنش اصلا خوب نیس که سرزنشت بکنم ولی خیلی زود رفتی شکایت کردی من همسرم یکسال منو گذا ...

کاش یکی بود جلوم رو میگرفت... میگف الان عصبانی هسی صبر کن ولی هیچکس نبود.... خاخوادم تا دیدن این اتفاق افتاد از خدا خواسته راه رو باز کردن برم گفتن برو بهترین کارو میکنی ولی نمیدونسم یه روزی انقد پشیمون بشم... حالام که فهمیدن پشیمون شدم خیلی سرزنشم کردن خیلی مسخرم کردن که اون ادم لیاقت نداره و... همش با شوهر خواهرم مقایسش کردن ولی شوهر خواهر من پسرخالم بود و از خود ما بود با فرهنگ ما.... اینو هیچوقت نتونسم بهشون بفهمونم که همه قرار نیس شبیه هم باشن

کاش یکی بود جلوم رو میگرفت... میگف الان عصبانی هسی صبر کن ولی هیچکس نبود.... خاخوادم تا دیدن این اتف ...

شوهرم اونقدرهام بد نبود... بدی داشت نمیگم نداشت هر ادمی خصلت بد داره ولی راهش طلاق و حدایی نبود.... من باید فقط میترسوندمش که یکم به خودش بیاد یه تلنگری به زتدگیش بزنه بدونه داره از دستم میده... ولی از ترس و این کارا گذشت... دیگه بعد هشت ماه الان عادت کرده بی من زندگی کنه.... اون کارشو خونشو خاخوادشو همه چیشو رو داره ولی من همه چیرو از دست دادم حتی از محله ای که از بچگی توش بزرگ شدم کوچ کردم رفتم یه جای دور که حتی نفس کشیدنم توش برام سخته

نه نمیاد مثل آدم طلاق بده که !!!!!!نه از سر دوست داشتننا،،، می‌کنه دعوا و به کی زنگ میزنم و فلان ...

خب من ک برم باید با زن بابام زندگی کنم پدرمم مطمئنم ی هفته بمونم میگه برگرد خونت 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
کاش یکی بود جلوم رو میگرفت... میگف الان عصبانی هسی صبر کن ولی هیچکس نبود.... خاخوادم تا دیدن این اتف ...

انشاالله ک درست میشه

هر اتفاقی ک شکست نیس بلکه تجربس 

انشاالله با توسل ب ائمه و خدا ب زندگیت برمیگردی 

از خدا بخواه ک کارت جفت و جور بشه 

بعد اینکه این اتفاق افتاد گف کاش میومدی پیشم تو مغازه من فک نمیکردم انقد سختت باشه تنها موندی.... هم ...

اگه واقعا دوسش داری پیش قدم شو. فاصله هرچی بیفته مردا زودتر از ما زنا سرد میشن. دیگه خودتم ک خبر از جامعه داری چقد این زنا شوهر دزد زیاد شدن. با ی عشوه خرکی دل میبرن. والا من همراه شوهرم بیرون میرم زنا پرو پرو نگاش میکنن و کرم میریزن، وای بحال اینگه تنها باشه. مخصوصا اگه شوهرت خوشگل و خوشتیپ باشه. 

من خودم میدونم اگه برم طلاق بگیرم چقد کیس زیاده برا شوهرم چونکه هم خوشگل خوشتیپ هم از صدقه سری منو قناعتای من خونش هم ردیف شده. 

خب من ک برم باید با زن بابام زندگی کنم پدرمم مطمئنم ی هفته بمونم میگه برگرد خونت 

سعی کن تا اونجایی یه راهی واسه درست شدن زندگیت پیدا کنی... پل های پشت سرتو خراب نکن.... از مشاور کمک بگیر اصلا برنگرد خونه پدرت تا زمانی که ناامید نشدی از زندگیت.... بخدا خیلی سخته خیلی خیلی.... هرچقد از سختیش بگم کمه.... 

وقتی هنوز زنشم هیچکاری بدون رضایتش نمیتونم انجام بدم... نه کار ته تحصیب هیچی چوت میتونه جلوم رو بگیر ...

واقعا نمیشه ؟!

منم همینا میگم ب شوهرم ک اگ طلاقم ندی و ترک کنم خونه رو مجبورم برم سر کار میگه تا زن منی حق کار کردن نداری 

اخه اومدیم چند سال طلاق نداد اخه خرجمو از کجا بیارم 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
اگه واقعا دوسش داری پیش قدم شو. فاصله هرچی بیفته مردا زودتر از ما زنا سرد میشن. دیگه خودتم ک خبر از ...

همه منتظرن تا جدا بشم از چنگم درش بیارن.... ای هدا من ببینم دست کسی دیگه تو دستاشه میمیرم😭😭😭

همه منتظرن تا جدا بشم از چنگم درش بیارن.... ای هدا من ببینم دست کسی دیگه تو دستاشه میمیرم😭😭😭

آخه من از بس فک میکردم الان طلاق بگیره بره دست کس دیگرو بگیره میمیرم چ برسه بخاد کنارش بخوابه یا بیاد تو خونه ای که من با قناعتام و گذشت کردن از حقام به دست آوردم.بیاد تو خونه من بیشینه خانمی کنه از فکرش جر میخوردم. بخاطر همینا زنگ زدم و گفتم پاشو بیا دنبالم

واقعا نمیشه ؟! منم همینا میگم ب شوهرم ک اگ طلاقم ندی و ترک کنم خونه رو مجبورم برم سر کار میگه تا زن ...

بدبختی زنا همینه دیگه.... مردا راحت میتونن هرجور دوست دارن بتازونن.... فک کن طلاق نده...   کار نتونی بکنی... دستت باید به چشم بقیه باشه... سرکوف های بقیه رو بشنوی.... هرکی برات یه نظر بده.... از اونور خودت احتیاج به همه چی داری چه مالی چه روحی چه عاطفی چه جنسی همه ی اینا بهت فشار میاره..... من الان روزی هزار بار از هدا میخوام میگم خدایا اگه قراره تموم بشه فقط بزار یبار دیگه بغلش کنم.... اینارو دارم زار میزنم مینویسم😭😭😭😭

آخه من از بس فک میکردم الان طلاق بگیره بره دست کس دیگرو بگیره میمیرم چ برسه بخاد کنارش بخوابه یا بیا ...

بخدا اگه میدونسم فقط یه درصد اونم راضیه به درست شدن زندگیمون جونمم میدادم براش ولی همینکه سه ماهه نیس و سمتم نیومدم میگم نمیخواد دیگه... اگه منو میخواست حداقل یه زنگ میزد