2777
2789
عنوان

طلاق و حدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 140 پست

پس راهت همون دعای معراج تا محبتت بندازه تو دل شوهرت بگیر بخون همرات بزار تا خدا خودش برات کاری کنه دهن همه رو میبنده بهت قول میدم رفتی سر زندگیت بیا بگو ماهم برات دعا میکنیم انشالله بری سر زندگیت 

مهرم رو همون موقع گذاشتم اجرا.... ینی هرکاری بقیه میگفتن میکردم فقط واسه اینکه اذیتش کنم... اونم داغ ...

معجزه میخوای چکار ‌.پای اشتباهت بمون .تو تلفن داری  اونم داره .زنگ بزن شوهرته نترس 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میخواسم ازتون بپرسم هرکی طلاق میخواد بگیره عین من اینجوریه حالش؟؟؟؟ دلتنگ بیتاب... هرچی میبینم ی ...

آره گلم منم همینطور بودم چون دوستش داشتم فقط شوهرم بعد از اون دیگه کاری نکردم کارم به قهر جدای برسه 

معجزه میخوای چکار ‌.پای اشتباهت بمون .تو تلفن داری  اونم داره .زنگ بزن شوهرته نترس

خیلی میترسم از عواقبش.... میترسم اون نخواد دیگه منو و زنگ بزنم بگه گمشو از زندگیم بیرون..... اونموقع دیگه باید بمیرم. 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
آره گلم منم همینطور بودم چون دوستش داشتم فقط شوهرم بعد از اون دیگه کاری نکردم کارم به قهر جدای برسه& ...

اخ اگه برگردم غلط کنم بخوام دوباره پامو کج بزارم.... میرم دعای معراج میگیرم امیدوارم جواب بده فقط😔😔😔

خیلی میترسم از عواقبش.... میترسم اون نخواد دیگه منو و زنگ بزنم بگه گمشو از زندگیم بیرون..... اونموقع ...

اگر گفت حداقلش اینه ازاین دودلی در میای سفت و سخت خودتو جمع میکنی .زبونم مو درآورد برو یجا یواشکی زنک بزن ترسو نباش .

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

همش میگن برگردی روزگارتو سیاه میکنه..... همش میگن از کحا میدونی برگردی تو رو توی خونه خفت نکنن.... اسید نریزن روت... بی ابروت نکنن... محبورت کنن مهرتو ببخشی بعدش با یه ننگ و تهمت دوباره از خونه پرتت کنن بیرون... انقد حرفای ترسناک میزنن که خودمم شک میکتم... ولی شوهرم تو این ده سال حتی یبارم فحش نداد بهم... یبار دست روم بلند نکرد. تو دعوامون شاید خودش رو میزد ولی دست رو من بلتد نمیکرد. بعد میگم همچین ادمی چطور میتونه انقد هیولا بشه

خیلی میترسم از عواقبش.... میترسم اون نخواد دیگه منو و زنگ بزنم بگه گمشو از زندگیم بیرون..... اونموقع ...

ولی تکلیفت روشن میشه

آدم بدونه طرفش نمیخوادتش زود دل میکنه

فقط از خودت ردی نذار ک ب بابات بگه دخترت زنگیده بود

همش میگن برگردی روزگارتو سیاه میکنه..... همش میگن از کحا میدونی برگردی تو رو توی خونه خفت نکنن.... ا ...

هیچ کس این کارو نمیکنن  بقول این خواهرمون یه زنگ بزنی بد نیست شاید اونم الان منتطره یه زنگ بزنی برگردین سر زندگیتون حداقل میفهمی میخواد شمارو یانه 

حالا شوهرت طلقت میده ؟ فک کنم بد بخت تر از همه منم  اخه مشکلم یکی دو تا نیس ک انگار زن گرفته ...

نه نمیاد مثل آدم طلاق بده که !!!!!!نه از سر دوست داشتننا،،،

می‌کنه دعوا و به کی زنگ میزنم و فلان و میاد در خونه بابات و فلان میکنم و بچه رو نمیدم و اینا !!!!

یه حییون بی فرهنگ بی سواده و بیابونی عستش

منم نمی‌خوام شر درست شه برای برادارم و اینا که پس فردا زن داداشم طعنه بهم بزنه 

وگرنه اگه انسان بود شاید خیلی وقت پیش طلاق می‌گرفتم 

من خانواده ام به هیچ وجه اجاره نمیدن بخوام تنها زندگی کنم ،،،،تو شهر ما حرف درمیارن ،،،،،،،،،

وگرنه دومین مشکل بزرگم اینه که اصلا نمیتونم بخوام خونه پدرم زندگی کنم !!!!اصلا نمیتونم گیرهای مادرم رو تحمل کنم 

ولی تکلیفت روشن میشه آدم بدونه طرفش نمیخوادتش زود دل میکنه فقط از خودت ردی نذار ک ب بابات بگه دختر ...

یه راهی بلدم.... نمیتونم زنگ بزنم چون میدونم لو میده... ولی یه نفر هست همیشه ازش میوه میخریدیم مارو میشناخت خیلی هم مارو دوست داشت. همش میگف شمارو باهم میبینم کیف میکنم... میخوام برم به اون بگم بهش بگه منتظرشم 

یه راهی بلدم.... نمیتونم زنگ بزنم چون میدونم لو میده... ولی یه نفر هست همیشه ازش میوه میخریدیم مارو ...

بالاخره هر حرکتی ک خودت صلاح میدونی رو بزن تا شوهرت بدونه تو دوسش داری

اگه فهمید و اومد ک فبها 

اگه فهمید و نیومد دیگه رو خودت کار کن و توکل کن بر خدا و غصه نخور 

منم از خونه پرت کردن بیرون الان اومدن دنبالم ولی دیگ قبولشون نکردم چون شوهرم شوهر نیس کلا دلم مُرده نسبت بهش

خدا صبر تو رو هم بده

من تهران زندگی میکردم ولی بعد این موضوع بابام متو برد اردبیل اونور هشت ماه زندگی کردم.. الان دوروزه اومدیم تو محله خودمون ولی یه هفته دیگه برمیگردیم باز اردبیل.... اومدم اینجا حالم هزار برابر بدتر شد. هرجارو میبینم یه خاطرع ازش یادم میاد.... من چه حوری میخوام چای برگه طلاق رو امضا کنم.... باید با امبولانس بیان جنازم رو ببرت