2777
2789
عنوان

طلاق و حدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 140 پست
بمیرم الهی... منم یکی دوسال اول ازدواجمون همینجوری رفتار میکرد باهام... حبس بودم کلا تو خونه ولی خب ...

نمیشد تو هم همراهش بری مغازه پیشش باشی؟ یا اینکه شاگرد بگیره چند ساعتی زودتر بیاد خونه؟ 

ببین عزیزم منم اوایل زندگیم معروف بودم اصلا خانواده شوهر آدم حساب نمیکردم شده بودم باهاشون دشمن یکبا ...

بخدا من هیچ بدی نکردم بهشون... از پدرمادر خودم بیشتر بهشون رسیدگی میکردم... ولی نمیدونم چرا یهو انقد راحت بیخیالم شدن

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نطلاق نمیده.... همینم عذاب اوره.... بلاتکلیفی.... نه میتونم یهو از دلم بکنمش نه میتونم نگهش دارم... ...

ن من پدرم سخت نمیگیره تو این مورد ولی شوهرم ب شدت تعصبیه میگه بمیری طلاق نمیدم ب خاطر طرز فکر خودش 

همشم بچه رو بهونه میکنه ک بری بچه غصه میخوره 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
چند سالته ؟ شوهرت چند سالشه ؟ حالا ک کاریه ک شده اینجوری بخای بشینی خودتو سرزنش کنی ذره ذره اب میشی ...

وقتی هنوز زنشم هیچکاری بدون رضایتش نمیتونم انجام بدم... نه کار ته تحصیب هیچی چوت میتونه جلوم رو بگیره. من خودم 29سالمه همسرم 34سال

مرداد ماه خیلی التماسش کردم گفتم بیا دنبالم برگردم سرزندگی ولی سر یه سوتفاهم فک کرد با وکیلم براش نق ...

عزیزم زنگ بزن خودت صحبت کن بحث رو عاطفی کن نذار پای بحث مهرو این چیزا بیاد وسط اون ازت قطع امید کرده

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
نمیشد تو هم همراهش بری مغازه پیشش باشی؟ یا اینکه شاگرد بگیره چند ساعتی زودتر بیاد خونه؟ 

بعد اینکه این اتفاق افتاد گف کاش میومدی پیشم تو مغازه من فک نمیکردم انقد سختت باشه تنها موندی.... همش میگف چی اومد به سر زندگی ما. رندگیمون خوب بود......حالش خیلی بد بود تا مرداد ماه... زنگ میزدم بهش زار میزد پشت گوشی... تصویری دیدمش هیکلش نصف شده بود. همسرم خیلی هیکلی بود ولی وقتی دیدمش از خودم کوچیکتر شده بود... ولی نمیدونم چرا الان سه ماهه انقد ساکته و هی کلری نمیکنه

عزیزم زنگ بزن خودت صحبت کن بحث رو عاطفی کن نذار پای بحث مهرو این چیزا بیاد وسط اون ازت قطع امید کرده

مهرم رو همون موقع گذاشتم اجرا.... ینی هرکاری بقیه میگفتن میکردم فقط واسه اینکه اذیتش کنم... اونم داغون شد شکستمش نابودش کردم بعد حالا خودم افتادم به التماس.... لعنت به من😭😭😭😭بمیرم براش که داغونش کردم... از ترس بابام نمیتونم زنگ بزنم.... کاش میشد خدایا خودت یه معجزه کن

بعد اینکه این اتفاق افتاد گف کاش میومدی پیشم تو مغازه من فک نمیکردم انقد سختت باشه تنها موندی.... هم ...

این همه این اومد آرومت کنه شما آروم نشدی این دفعه شما برو اما بگو بابات نمیدونه بیاد ببرت به بابات نگه شما رفتی باهاش حرف زدی 

یه سوال، خونه مامان بابات از لحاظ مالی و تفریحی تو رفاهی؟ 

اصن روم نمیشه به بابام بگم بهم پول بده خودش هرازگاهی خرجی میده بهم ولی میخوام بمیرم اون لحظه... ولی از نظر تفریحی و اینا نه همش تو خونه ام... ینی خونه شوهرم بودم وضعیتم خیلی بهتر بود

حالا ما اخلاق شوهرت نمیدونم چطوره به نطر خودت که میشناسی اگر بری مغازه باهاش صحبت کنی میاد دنبالت بر ...

اوایل فک میکردم پشتمه ولی از یه جا به بعد نمیدونم چی شد جا زد.... رفت به خانوادش گف زنم داره التماس میکنه برم دنبالش... پدرشوهرم تو کوچه و محله جار زد که داره التماس میکنه برش گردونیم ولی ماهم تمیریم دنبالش تا عقلش سرجاش بیاد... خدا لعنت کنه پدرشوهرم رو تمام بدبختیم اون بود.... شوهرم عین چی میترسید از پدرش... اجازه نداشت بی خبر ازش کاری کنه.... تماما زندگیمون تحت تأثیر حرفای پدرشوهرم بود

فقط میخواسم ازتون بپرسم هرکی طلاق میخواد بگیره عین من اینجوریه حالش؟؟؟؟ دلتنگ بیتاب... هرچی میبینم یادش میافتم میشینم گریه میکنم.... پای رفتن تو هونه و جم کردن حهیزیم رو ندارم. میدونم برم تو خونم سکته میکنم... دیشی یه لحظه از حلو مغازش رد شدم مردم ولای به حال روزی که خودش یا اون خونه رو ببینم