2789
عنوان

دوران عقد

68 بازدید | 12 پست

دوران عقد مثلا دختر  با مادرش برع خونه پسر  باید برا شام مادرو خواهر پسر تعارف کنن ک شام بمونین  یا خود پسره ام باید تعارف کنه شوهرم میریم خونشون با مادرم زیاد تعارف نمیکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم نگه هم به نظرم مهم نیس جون پسره که نمیخاد پاشه غذا درست کنه یا مهمونداری کنه که از خودش اصرار کنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مردا زياد تو مسائل زنونه نيستن

از الان خودتو برا اين چيزا ناراحت نكن

همون يك يا دوبار تعارف بزنه اوكي

بعد هم تازه داره متاهل ميشه كم كم ياد ميگيره هنوز بلد نيست اين چيزارو

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻

طرفای ما می مونن

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

منظورت اینه عروس خانن و مادر عروس میرن خونه  پدر داماد 

تعارف  نمیکنن برا شام بمونن ؟؟

گلم من نامزدیم خودمم  نمیرم  بمونم واسه شام  چه برسه به مادرم !!

اگه مادرش دعوتم کنه میرم بدون دعوت نمیرم

خونه مادرشوهر واقعا مهم نیست این مسئله چون به هر حال خانم و آقای اون خونه و در واقع میزبان پدر و مادرش هستن و تصمیم گیرنده نیست

هر وقت عروسی کردین و رفتین خونه خودتون کم کم یاد میگیره که تعارف کنه به خونواده شما